Protože já už nějak ztrácela naději. Stačí se někdy podívat na pořad Prostřeno, co lidé jedí a co jim chutná a propadám zoufalství
A to fakt nejsem žádný gastro začátečník, taže už bych měla být poučená .... jenže mě to nedá a nedá a pořád budu asi lidem cpát kvalitní espresso a teplé croissanty. Ale má to cenu, když o to lidi nestojí ? Manžel mi kolikrát navrhoval (je také z oboru), ať se na to vykašlem a uděláme klasiku, párek, pivo a nazdar. Jenže já měla pořád pocit, jak kdybych se prostě za prachy prodávala .... dělala bych to úplně proti vlastnímu přesvědčení. Z představy, že prodávám lidem přesmažené hranolky s kečupem se mi dělá mdlo. Protože jídlo je můj koníček i moje práce i moje radost
No, takže jsme to radši prozatím zabalili ..... Ale od té doby v podstatě doma nemluvíme o ničem jiném, než co spácháme dál. Až splatíme dluhy 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.