| Kdy: | 3.10.2011 |
|---|---|
| Kde: | Kulinářské Centrum, Rybova 1905/25, Hradec Králové 9 |
| Region: | Hradec Králové |
| Popis: | Menu: Rikota se zauzeným lososem aneb verrine de saumon et ricotta Slaný koláč s tofu, žampióny a cherry rajčaty aneb quiche au tofu et champions Crème brûlée Program kurzu: Vychutnáte si připravený přípitek. Připravíme jednotlivé pokrmy (pracujeme společně nebo ve skupinkách po dvou osobách). Připravené lahůdky si vychutnáte s ostatními u prostřeného stolu. Termín konání kurzu: Pondělí 3.10.2011 od 18:00 (doba trvání cca 3-4 hodiny) Cena kurzu: 800 Kč V ceně kurzu: suroviny na přípravu pokrmů, zapůjčení zástěry, zaslání receptur. Počet účastníků kurzu: Maximální počet 4 osoby. Další informace na www.kulinarske-centrum.cz. |
| Pořadatel: | Lenka Lequin, Kulinářské Centrum |
| WWW: | http://www.kulinarske-centrum.cz |
| Email: | lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
| Vložil: | Bzimzí |
Těhotenství |
Dítě |
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.









Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Jeskyně Blanických rytířů v Rudce u Kunštátu
Areál městské hromadné dopravy Brno
Botanická zahrada a arboretum Brno
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.