| Kdy: | 26.10.2011 |
|---|---|
| Kde: | Kulinářské Centrum, Rybova 1905/25, Hradec Králové 9 |
| Region: | Hradec Králové |
| Popis: | Menu: Rikota se zauzeným lososem aneb verrine de saumon et ricotta Slaný koláč s tofu, žampióny a cherry rajčaty aneb quiche au tofu et champions Crème brûlée Termín konání kurzu: Středa 26.10.2011 od 18:00 (doba trvání cca 4 hodiny) Cena kurzu: 390 Kč V ceně kurzu: suroviny na přípravu pokrmů, zapůjčení zástěry, zaslání receptur. Počet účastníků kurzu: Maximální počet 6 osob. Další informace na www.kulinarske-centrum.cz. |
| Pořadatel: | Lenka Lequin, Kulinářské Centrum |
| WWW: | http://www.kulinarske-centrum.cz |
| Email: | lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
| Vložil: | Bzimzí |
Těhotenství |
Dítě |
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.









Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.