), tak dost i jídlem, bylo to takové mnohem chuťově koncentrovanější a mimoto se velice lišila jednotlivá jídla od sebe. Tak nějak si čínskou kuchyni představuju spíš. Ale nevím, no. Jinak jsem jen vařila podle zde již opakovaně zmiňovaných sešitrků Čínské domácí kuchyně a to se podstatně víc podobalo té staré čínské restauraci než dnešním "číňankám". Ne, že by mi v nich nechutnalo, ale něco tomu chybí, oproti vzpomínkám na "čínu" v tamté restauraci.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.