
. Já dělám takovou tu klasiku, mám ráda máslové krémy, ale odlehčuju je pudinkem, většinou dělám jen vanilkový a rozhodně bez ovoce já to ovoce tam nějak nemusím
, musí to být pěkně tučné a těžké
. Ale zase pak stačí kousek a člověk má dost, takže vydrží dlouho 

. Typická situace, žejo! 
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.