, léta jsem nosila s sebou do práce krabičku s obědem a prostě jsem si tam dala oboje, nechtělo se mi tahat s sebou tolik krabiček a ještě to zvlášť ohřívat, přendavat, mikrovlnka byla jedna a muselo se nás tam během pauzy vystřídat víc, takže abych nezdržovala, tak jsem tam prostě šoupla jednu krabičku a z té to rovnou snědla....teď nemám dokonce ani možnost té mikrovlnky, tak mám termosku na jídlo Esbit, doma si to ráno před odchodem ohřeju, dospod dám třeba rýži nebo těstoviny, navrch naliju omáčku, zavřu a v poledne to mám pořád v pohodě horké...otevřu a můžu jíst
, už mi to takhle funguje víc než rok...
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.