Prestoze nejim klizku, tak souhlasim, ze kvalita masa zalezi hlavne na zpusobu chovu, pak uz jen ten spravny kus masa pouzit s tim spravnym receptem. Osobne jim masa jako takoveho opravdu hodne malo, ale mam doma dva masozravce se zalibou hlavne ve steacich, dite neji nic s omackou, takze mi jde hlavne o ty steaky, roastbeef, jehneci nohy... No a morkova kost, to je zase neco, co snaz sezenu v CR, u nas je to docela problem, vetsinou musim na polevku pouzit oxtail, ocas. V Globusu vzdy obdivuju pytle kosti
, hodilo by se mi to i pro psy.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.