Já mám vejce natvrdo ráda, klidně bych jich snědla za den několik jen tak, ale jinak je dáváme třeba do zeleninových salátů, do čočkové polévky, na chleba, ke špenátu s bramborem, ke koprové omáčce ... Tchyně dělá ze žloutků s cibulkou a s máslem takovou "pomazánku", kterou pak naplňuje zpátky do bílků (vejce se nejdřív rozpůlí na polovinu), ale to se hodí spíš jako občerstvení na nějakou oslavu, než se s tím paplat "jen tak pro rodinu" ...
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.