Cukrárnu mám v sobě jako zhýralost, kdežto nákup čokolády je ok. Teď mám novou strategii. Protože jím čokoládu vždy celý kus (celou bonboniéru, celou Studentskou pečeť ...) tak jsem přešla na menší čokolády - jako banánek v čokoládě nebo koko. Já jsem nastavená tak, že když ten kus nesním celý, tak mám neuspokojené chuťové buňky a celý den se pak dojídám dalším a dalším sladkým dokud něčeho nesním celý kus 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.