| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.11.2020 16:09:38 Jojona

Re: Fenykl

Tak ja jsem ho neprihrnovala, to jsem ani netusila. Proste mi po cesneku zbyl jeste volny radek a fazolek uz bylo nasetych dost, tak jsem zkusila fenykl a on vyrostl celkem bezpracne.
To ma byt tak tvrde? Nebo se to loupe jako treba chrest?
Takze se s tim nemam moc trapit a nakrajet na tenke platky a prihodit pod maso do trouby s ostatni zeleninou, napriklad. Hodi se k tomu nejaka bylinka?
A co s tou nati? Je snad vonavejsi jeste nez kopr.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Fenykl Jojona 1.11.2020 14:30
*Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:22
**Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:23
***Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:27
*Re: Fenykl Koníček mořský 1.11.2020 15:32
**Re: Fenykl Jojona 1.11.2020 16:9
***Re: Fenykl *Kate* 1.11.2020 20:5
*Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:42
*Re: Fenykl Natascha 1.11.2020 20:54
**Re: Fenykl Jojona 2.11.2020 5:51

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.