Teda, predtim jsem je samozrejme delala, ale ze sacku, coz tu vyjde pekne draho, sacek cca. £3. U nas doma se knedliky jednak moc nevarily a kdyz uz jo, tak ze sacku. Houskove (nekynute, s kypricim praskem) jsem se naucila pred deseti lety a bramborove az ted, protoze jsem z kucharky zjistila, ze se daji delat i ze studenych brambor, ty horke brambory a struhadlo je pro me nesikovne prsty velmi nebezpecne, takze jsem to nepokousela.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.