| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Brambory v alobalu s jogurtovým přelivem

Suroviny:8 velkých brambor • 6 vajec • svazek naťové cibulky • 1 kelímek jogurtu • sůl • bílý pepř • trocha worcesterské omáčky •
Postup:

Návod k přípravě: Brambory omyjeme, zabalíme po jedné do alobalu a pečeme na 200 °C necelou hodinu v troubě.

Vejce uvaříme natvrdo, cibulku nakrájíme na jemné kroužky.

Jogurt ochutíme solí, pepřem a worcesterem.

Oloupaná vejce nakrájíme a spolu s cibulkou přidáme do jogurtu.

Upečené brambor rozřízneme, přelijeme směsí a podáváme.
Vložil:

*Sosawosa

Začínáme hubnout v roce 2011
Datum:2.1.2009 16:19:09
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.