| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pangas s brambor. kaší

Suroviny:Filety z ryby, sůl, červ.paprika, hl.mouka, oliv.olej, máslo, cibule, kaše, zelenina na oblohu
Postup:Filety z ryby jsem opláchla, osolila, posypala červ.paprikou a obalila v hl.mouce. Rozpálila jsem oliv. olej a obalené filety osmažila z obou stran. Do výpeku jsem přidala máslíčko a orestovala pokrájenou cibulku.

No a pak nandala kaši + oblohu, přiložila opečené ryby, a polila máslíčkem s cibulkou. Používám filety z ryby Pangasius , nenašla jsem v tom kosti, tak to dávám s klidem i dcerce.

Vložil:

*sefova

HUBNEME SPOLEČNĚ
Datum:1.3.2009 19:36:39
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.