| Suroviny: | 4 filety Pangase, brokolice, koření: provensálské bylinky, česnek se solí, kari, smetana, 150 g sýra na strouhání, olivový olej |
|---|---|
| Postup: | Filety Pangase omyjeme a osušíme papírovou utěrkou, ochutíme kořením. V pekáčku si rozehřejeme olivový olej a rybu na něm opečeme, vyskládáme v pekáčku vedle sebe, dáme na ní brokolici ( já dávala mraženou - množství podle chuti ) a zalejeme smetanou. Pekáček vložíme do trouby a pečeme při 170°C asi 30 minut. Když se smetana začne už odpařovat, tak rybu posypeme nastrouhaným sýrem a necháme rozpustit. Jako přílohu jsem volila vařené brambory. |
| Vložil: |
|
| Datum: | 1.3.2009 19:42:50 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.