| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zapečený pangasius ( sumeček ) se šlehačkou a sýrem.

Suroviny:Filety Pangasius ( chcete-li sumeček ), cibule, strouhaný sýr a koření : sůl, drcený kmín, směs na ryby, špetka tymiánu, špetku bazalky...
Postup:Nakrájím cibuli na půlkolečka, na ní položím osolený filetek pangasia. Posypu od oka kořením, keré jsem psala ( fantazii se meze nekladou ) zaliju šlehačkou a posypu hustě sýrem.Dám do trouby a to je vše....

Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je to hotovo :o) Jako příloha jsou u nás většinou vařené brambory.

Toto jídlo jsme si zamilovali, pro jednoduchost, rychlost a úžasnou dobrotu :o)))

Vložil:

*sefova

HUBNEME SPOLEČNĚ
Datum:1.3.2009 19:50:41
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.