| Postup: | zralé avokádo, lučina (já mám balení Frischkäse a je tam 150g, takže asi tak), 1-2 stroužky česneku podle chuti, malá cibule, půl citronu, sůl, může být pepř.Avokádo rozpůlit, vyškrábnout, polít citronovou šťávou a rozmačkat vidličkou (pokud je opravdu zralý mělo by to jít naprosto hladce), přidat lučinu a utřít dohladka, přidat nadrobno nakrájenou cibulku a česnek, sůl, pepř. S tou cibulí radím to opravdu nepřehánět, pak to má grády :))) Já si ji mažu většinou na tousty (nebo na chleba rozpečenej v troubě), je možné ji jinak servírovat na nějakým pečivu (veka a spol.) s čerstvými lístky baalky nebo půlkou vlaš. ořechu na každým chlebíčku, vypadá to pak děsně hogo fogo :)obměna- místo sýra oloupaný rajčata nakrájený nadrobno a oregano |
|---|---|
| Vložil: | Hubnulky11 Začínáme hubnout v roce 2011 |
| Datum: | 8.3.2009 23:42:47 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.