| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pangas s celerom

Od babs
Suroviny:Pangasa • Kuceravy (rapikaty) celer • citron • sol • bazalku • olivovy olej
Postup:Na pekac dame olivovy olej, pangasa, posolime.

Pridame nakrajany celer, polejeme trochou olivoveho oleja (pripadne mozete rybu otocit na pekaci v oleji), pridame stavu z citronu (ja na 4 ks davam 2 citrony),

nakrajanu cerstvu bazalku (alebo susenu), zalejeme trochou vody a dame piect.

Ryba je hotova rychlo.

Takze pecte podla toho ako mate rady zeler (mne nevadi, ked je polosurovy).

Podavame s varenymi zemiakmi.
Vložil:

*maova

Říjnovky 2009
Datum:28.3.2009 15:00:25
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.