| Suroviny: | 2 porce kuřecích prsou • 3 lžíce oleje • 2 lžíce sojovky • 1 a půl lžíce solamylu • 1 žloutek • lžička soli • lžička cukru • lžička kari 1 velká cibule nakrájená na půlkolečka • olej na osmažení cibule čínské zelí • rajčata • papriky • kukuřice • francouzský dresing od Hellmans • |
|---|---|
| Postup: | Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky, z ingrediencí uděláme marinádu a vše smícháme. Marinujeme 24 hodin, ale když je hlad, stačí i hodinky Na pánvi si omažíme cibulku, tak aby změkla a přidáme maso. Promícháváme, aby se maso oddělilo, jinak nám solamyl vše spojí. Do misky si nakrájíme čínské zelí, zeleninu a kukuřici. Doprostřed na zeleninu dáme teplé kuřecí maso a jemně zalijeme francouzským dresingem. Příloha: Česnekové bagetky Bagetky máslo bylinkové máslo - koření česnek citron Z másla, koření, česneku a pár kapek citronu si umícháme směs. Bagetky prořízneme na tři části po délce, ale nedokrojíme, aby držely pohromadě a uvnitř touto směsí pomažeme. Zabalíme každou zvlášť do alobalu a dáme zapéct do trouby. Ani nevím na jak dlouho, tak asi deset minut stačí |
| Vložil: |
|
| Datum: | 10.4.2009 19:25:11 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.