
| Suroviny: | Na 1 porci • 5 dkg šunky na tenké plátky • 2 vejce • olej • sůl • cibule • hořčice • kečup • zelenina na oblohu |
|---|---|
| Postup: | Na pánvi si rozehřejeme olej. Po celé ploše rozložíme plátky šunky, a krátce ji opečeme. Otočíme opečenou stranou nahoru a rozklepneme obě vejce. Zahříváme do ztuhnutí bílku, žloutky mohou zůstat tekuté. Lehce osolíme (šunka bývá slaná), případně opepříme. Opatrně přesuneme na talíř a po okraji nazdobíme sekanou cibulkou, rájenou zeleninou, troškou hočřice, kečupu a pod. Podáváme s čerstvým pečivem. |
| Vložil: |
|
| Datum: | 20.1.2010 0:57:13 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.