| Suroviny: | 600g vepřové kýty bez kosti • 200g hub • 200g rajčat • 40g másla • olej • sůl • česnek |
|---|---|
| Postup: | Z ruské kuchyně - z vepřové kýty nakrájíme 8 malých řízků, naklepeme je a okrajové blány mělce nařízneme na několika místech. Houby nakrájíme na plátky, rajčata na půlky, osolíme je a odděleně podusíme na másle. Plátky masa osolíme, opečeme po obou stranách na oleji, urovnáme na mísu nebo talíře, poklademe rajčaty a houbami a přelijeme rajčatovou omáčkou do níž jsme přidali trochu rozetřeného česneku. Podáváme s vařenými brambory. |
| Vložil: |
|
| Datum: | 21.8.2008 13:39:47 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.