| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Buchta Rafaello od Martheen

Suroviny:1 hrnek cukru moučka • 2 celá vejce • 1 hrnek mléka • 2 hrnky plohrubé mouky • půl hrnku oleje • 1 prášek do pečiva • šlehačka

Posyp: • půl hrnku cukru • 1 hrnek kokosu •
Postup:Utřeme vejce s cukrem, přidáme olej, mouku, mléko, prášek do pečiva. Vylejeme na vymazaný a vysypaný plech. Smícháme cukr s kokosem a hustě posypeme. Pečeme asi 30 minut (některé trouby to zvládnou i za 20) na 170 stupňů, až kokos zrůžoví. Po vytažení z trouby hned polejeme šlehačkou, trochu zasyčí a buchta krásně zvlhne. Dáme do ledničky nachladit. Rychlé a moc dobré!!!

Dejte pozor jen, aby jste to neměly nedopečené, někdy už kokos růžoví, ale uvnitř je to málo, chce to zkusit, kdyžtak stáhnout stupně a ještě chvíli nechat dojít ale neusušit! :-)

Vložil:

*Lednovka07

Ledňáčci 2007
Datum:22.8.2008 12:24:10
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.