| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rychlé bavoráčky z podmáslí od ketky

Suroviny:0,5l pomáslí • 2 celá vejce • 35 dkg polohr. mouky • 2-3 lžíce cukru • 0,5-1 kypřícího prášku
Postup:Vše umícháme mixérem do hladka aby nebyly v těstíčku hrudky které se nepropečou, nabíráme sběračkou a sázíme do lívanečníku nebo po menším množství na pánev s tukem a smažíme v dostatečném množství tuku (jinak se hned spálí a nepropečou) do zlatova, je dobré první kousky ochutnat zda nejsou uvnitř syrové, toto množství těsta stačí na cca 35 kousků zdobíme povidly a šlehačkou nebo sypeme cukrem se skořicí
Vložil:

*Lednovka07

Ledňáčci 2007
Datum:22.8.2008 12:32:53
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.