| Suroviny: | 8 vepřových medailonků • 4 velké brambory • Sůl, pepř • 3 lžíce oleje • |
|---|---|
| Postup: | Brambory uvařit ve slupce do poloměkka. Oloupat je a nastrouhat na úzké proužky a uložit je do misky s vodou. Okořenit medailonky solí a pepřem a navrch je poklást asi centimetrovou vrstvou nastrouhaných, dobře osušených brambor. Dobře přitlačit a vložei je do rozpáleného oleje vrchní bramborovou stranou. Opékat je tak dlouho, dokud nebudou mít brambory krásně zlatavou barvu. Pak medailony otočit a dopéct je z druhé strany cca 5min. Příloha: dušená zelenina |
| Vložil: |
|
| Datum: | 29.9.2008 12:43:24 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.