| Suroviny: | 300 g těstovin, • 80 g másla, • 200 ml sladké 12% smetany, • zelená petrželka, • Solčanka (sůl, pažitka, petrželka, bazalka), • 80 g Eidamu • |
|---|---|
| Postup: | Dáme si vařit těstoviny do osolené vroucí vody.V hrnci rozehřejeme máslo a přilijeme smetanu. Ochutíme Solčankou a přidáme velmi jemně pokrájenou zelenou petrželku. Omáčku vlijeme k uvařeným a scezeným těstovinám, dobře promícháme a podáváme. Na talířích těstoviny posypeme jemně nastrouhaným sýrem.!!! Hlídat tuk – bylo to mastné!!! – možná byla chybná smetana |
| Vložil: |
|
| Datum: | 7.8.2008 21:02:02 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.