| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Fazolovy gulas od Aishe

Postup:olej na nej cibulku nakrajenou na drobno, necham zesklovatet, pak prifam oskrabane na tenke platky nakrajene brambory, trochu orestuju, posolim, pridam docela dost papriky sladke, jeste chvili restuju, pak trochu rajcatoveho pyre tak par lzic jenom, pak dam jednu pelchovku bilych fazoli muzou byt i v rajcatove omacce, jednu pelchovku fazolovych lusku takove ty zelene a jednu plechovku cevrnych fazoli (nebo dve bilych,to spis pro barevny efekt, u nas se hodne ji ocima :0), no a pak uz jenom varis do zmeknuti, nakonec dam platek masla, neni treba zahustovat, brambory se hodne uvari do mekka a tim i zahusti.....jime bud jen tak samotne, nebo s tmavym chlebem a je to mnamka!
Vložil:

*Aishe+Elinka 1/07

Ledňáčci 2007
Datum:8.10.2008 12:51:32
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.