|
Polévky: Hrachová s čerstvým hráškem
[Zvětšit na plnou velikost]
|
| Hrách namočíme přes noc, ráno v nové vodě uvaříme s česnekem, saturejkou, bobkovým listem, mletým kmínem a trochou jedlé sody. Potom propasírujeme přes síto, přidáme orestovanou cibulku, česnek a sůl a krátce povaříme. Přidáme vařený hrášek. |
 |
| Rozměry: | 916x872 |
| Velikost: | 75,4 kB |
| Vložil: | správce deníku (1.6.2006) |
| Poslední změna: | 1.6.2006 13:50:52 |
| URL obrázku: | https://rodina.cz/holkyhubeny/album/hrachovxxsxxerstvxmxhrxxkem.jpg |
| Počet zobrazení: | Fotka byla zobrazena doposud 405 x. |
|
Zobrazeno doposud 405 x.
|
|