Slunečnice |
| • |
10.10.2007 11:54:02
Roni,
já už jedno dítko mám,ale partner ne.Bojím se,aby se správně dělily buňky-to mě děsí nejvíc...A ta stimulace-už se fakt těším až to skončí,už je toho nějak moc...Připadám si jako hroch,chce se mi pořád spát,špatně se soustředím...Až budou zavedení mimísci,tak snad budu klidnější... |
roniver |
| • |
10.10.2007 11:43:08
Ahoj holky,Jani tak tam půjdem po Novém roce jo,do toho Caru..Já jsem si taky řekla,že nebudu nic podnikat do konce tohoto roku a pak už to začnem řešit,bude to už 10měsíců a to se mi zdá pravá doba na to,zjistit proč máme problém.Přítel bere vitamíny,já hormony,milujem se v době ovu obden..co víc bychom proto ještě mohli udělat??Teď v pondělí mám dostat MS,tak jsem zase nervozní a moc si přeju aby ta mrcha nepřišla.Jinak Sluni moje teta je na tom stejně jako ty,také už si píchá injekce a koncem měsíce jde na zavádění..držím moc palce!!!Pár holek z jiné diskuze si tím také prošly a teď jsou těhulky,takže to je velká pravděpodobnost,že se zadaří i tobě napoprvé,moc držím palečky..
|
Slunečnice |
| • |
10.10.2007 11:40:39
Ahojky Lenďo,
zítra mám poslední kontrolu a v pátek dopíchnu poslední Gonal.Včera jsem píchala Cetrotide a bylo mi celý den trochu špatně,měla jsem místní reakci,ale dneska už je to O.K.Jsem doma a odpočívám,pracovala jsem v nepřetržitém provozu a do práce jezdila 40km tam a 40km zpět.A pod hormonama mám zpomalené reakce.Odběr nás čeká v neděli,nebo pondělí a asi za 5 dní ET.Musíme podstoupit IVF-ICSI. Slunečnice |
Lenďa |
| • |
10.10.2007 11:19:15
Ahoj Jani a Sluní,
my jsme taky skončili v CARu, protože to přirozeně těžko půjde, když jsme neměli žádné spermie. Urolog se domnívá, že by tam nějaké být mohli, takže nyní čekáme na další spermiogram a já věřím, že tam budou, ty se pak zamrazí a já půjdu jako Sluní na stimulaci... Sluní, jak to zvládáš?? Chodíš do práce, nebo radši doma odpočíváš?? Předpokládám, že vás čeká IVF-ICSI. To nás bude čekat, pokud tam něco najdou, jestli ne tak jedině TESA/MESE. Tak to uvidíme. Moc tomu věřím, že se dočkáme. Jani, držím palečky, ať vám to vyjde. Ale mohu ti říct, že personál v CARu je úžasnej. Pa, L. |
| • |
9.10.2007 11:50:23
Manželovi se taky spermie moc nepohybují, ale první mimčo s nima dokázal-tak snad dokáže i to druhý. Těhotenský testy si už z principu nekupuju-je to pro mě týrání. Jsem v polovině cyklu tak trošku doufám že to vyjde, když ne jsou tu i jiné měsíce a jiné možnosti.....třeba i já nakonec skončím v CARu. Každopádně vím že se ještě jednoho potomka dočkám...vím to, cítím to, doufám v to.
Odpočívej a držím palce ať vám to vyjde. Pa Janina |
Slunečnice |
| • |
9.10.2007 9:16:50
Jani,nemám jinou možnost,i když ještě nejsem tak stará.Partnerovi se nemrskají spermie,takže...Teď jsem doma a odpočívám.A samozřejmě ve skrytu duše doufám,že to dobře dopadne...Jedno dítě mám,ale s jiným...Partner je naprosto úžasný,takže si to moc zaslouží...V CAR Vám poskytnou třeba jen konzultaci a můžou Vás nasměrovat žádoucím směrem.Taky jsem každý měsíc běhala s těhotenským testem,ale marně.Tak jsem se to rozhodla řešit a zdá se,že dojdu do cíle...
|
Slunečnice |
| • |
9.10.2007 9:15:56
Jani,nemám jinou možnost,i když ještě nejsem tak stará.Partnerovi se nemrskají spermie,takže...Teď jsem doma a odpočívám.A samozřejmě ve skrytu duše doufám,že to dobře dopadne...Jedno dítě mám,ale s jiným...Partner je naprosto úžasný,takže si to moc zaslouží...V CAR Vám poskytnou třeba jen konzultaci a můžou Vás nasměrovat žádoucím směrem.Taky jsem každý měsíc běhala s těhotenským testem,ale marně.Tak jsem se to rozhodla řešit a zdá se,že dojdu do cíle...
|
| • |
9.10.2007 9:03:54
Ahojky Sluní,
každopádně ti držím palce a jsem ráda že mi sem píšeš co se děje. Jak jsem už psala jsem tak trochu srab jít do CAR a řešit tu mou situaci víc. Asi spoléhám na to že to dopadne stejně jako u prvního-nakonec to dokážeme bez cizí pomoci. Pořád v to doufám, nechala jsem si čas do konce roku, tak uvidím. Zatím držím palce vám které jste do toho šli. Pa pa Janina |
Slunečnice |
| • |
9.10.2007 8:58:49
Ahoj Janino,
včera jsem byla na kontrole a snížili mi Gonal.Reaguju totiž víc než se čekalo.Dneska jsem píchala Cetrotide a mám reakci.Musela jsem si dát Zyrtec,ale snad do ve večera přejde.Neděle-pondělí mě čeká odběr a koncem příštího týdne transfer.Ale už jsem fakt unavená... :-) |
| • |
9.10.2007 8:48:04
Ahojky holky,
tak jak jste na tom. Moc Vás sem už nepíše. Jak vyšli návštěvy v CAR? A jak pokračujete. U mě se nic nemění, stále čekám a stále se nedočkávám. Beru hormony, vitamíny a nevím co ještě. Je to tak trochu smutný čekat každý měsíc na zázrak, který nepřichází. Ale jednou určitě přijde, jednou ano. Věřím že se nám to všem povede. Pa pa a těším se na novinky a vaše zážitky. Janina |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.