roniver |
| • |
27.9.2007 10:22:00
Ahoj holky,teda vy jste toho napovídaly..já nestíhám číst:-)).Vypadá to,že jsem z vás nejmíň akční..ale je to 8 měsíc snažení tak ještě počkám jak to bude rok.Zatím beru také pouze Clomhexal a Duphaston.Nasbírám tady od vás aspoň potřebné info.:).Jinak vám jistě držím palečky a věřím,že do vánoc se tady aspoň jedna těhulka objeví a pak už to vezme řetězovou reakci..Pak si budem psát o tom,jak kynem a dělaj se nám křečové žíly:))).Už aby to bylo co:-)) a ono to bude,všem to vyjde,to je přece jasný,jen mít tu trpělivost,to je to!!!
|
| • |
27.9.2007 8:13:40
Ahoj Slunečnice,
já nevím jestli to bylo HSG-a byla na tom 4 den po skončení MS od začátku MS to bylo 10 dní. Jenom tady tlumočím co mé kamarádce řekla doktorka-že z 95 procent je to po tomto zákroku jednodušší (otěhotnět) a ona opravdu otěhotněla, jestli to bylo díky tomu nebo ne nevím, ale zrovna v těchto měsících (asi dvou) žádné léky ani hormony nebrala. Prostě to vypadá pravděpodobné že otěhotněla díky tomuto zákroku. Každopádně je to jedno, já si budu muset ještě chvilku počkat. Nevěřím že zrovna já prolomím naší smůlu. Každopádně beru dál kys. listovou, vitamín E, Proveru a Clomhexal. Tak pa pa Janina |
MILENA PAVELKOVÁ. JEDNO DÍTĚ |
| • |
26.9.2007 11:45:55
JSEM NA TĚCH TO STRÁNKÁCH JONOM PÁR DNÍ. MY SE S MANŽELEM POKOUŠÍME O DRUHÉ MIMI ASI 4 ROKY.BYLI JSME AJ NA UMĚLÉM ,ALE NEPOVEDLO SE NÁM TO. V ČERVENCI JSEM BYLA NA ODSTRANĚNÍ MYOMU, TAK DOUFÁME ŽE SE NÁM TO TEDˇ POVEDE PŘIROZENĚ. ZAUJALA MNĚ PRSTÍKOVÁ METODA.ZKOUŠELA JSEM TO, ALE MÁM JEDEN PROBLÉM . NEMŮŽU NAJÍT ČÍPEK. MŮŽETE MI, PROSÍM ,NĚKDO NAPSAT KDE SE NACHÁZÍ, JAK HO POZNÁM. DĚKUJI
|
Slunečnice |
| • |
26.9.2007 8:44:50
Jani,myslím,že těhotenství Tvé kamarádky s HSG nesouvisí,trochu do toho dělám.Je to souběh šťastných náhod-HSG se má provádět nějaký 13 den po MS...Chápu,že se o kamarádku i o mimi bojíš,ale pokud by to nedopadlo(...),ty následující těhotenství už jsou lepší,protože děloha tento stav už zná a lépe se přizpůsobí..Držím palečky!!
|
| • |
26.9.2007 8:02:16
Ahojky holčiny-já to zjistím u doktorky, měla bych si tam jít pro papíry tak to od ní zjistím. Já jenom že to ta kamarádka podstoupila hned po MS a tu další už nedostala- je 5 týdnů těhulka. Akorát to má malinký, ale měla malinký i vajíčka při ovulaci tak to snad ten prcek dožene. Bere hormony a vitamíny a je na riziku. Moc jí držím palečky a bojím se o ní i prcka. Pokud by o to přišla bylo by to pro ní hrozný-rok a půl snažení :-(
Chci tím jenom říci-tonoucí se stébla chytá-a my nejsme vyjímky. |
PajaMM |
|
|
25.9.2007 18:47:00
Jani,
myslim si, ze ambulatntne je to, co jsem ti psala ja.... |
Slunečnice |
| • |
25.9.2007 18:17:48
Jani,tak to se potom jedná o HSG=hysterosalpingografie,je to dost nepříjemné...Držím palečky!!!!!
|
| • |
25.9.2007 15:32:34
Ahojky Slunečnice,
ta holčina říkala že je to ambulantně-je to možné že je to ono? Nechci být za hlupáka ale když nevím tak se zeptám...:-) Jinak včera jsem dostala MS takže to nebudu já kdo prolomí ledy...proto vám všem ostatním moc fandím. Pa pa Janina |
Slunečnice |
| • |
25.9.2007 15:22:30
Jani "proplach vaječníků kontrastní látkou"jak tomu říkáš se jmenuje chromopertubace.Měla jsem u toho ještě laparoskopii,hysteroskopii a právě onu chromopertubaci.Dělali to v celkové narkoze a za týden jsem byla OK.
|
PajaMM |
|
|
25.9.2007 13:47:39
Ahojda Jani a vsechny...
To vysetreni se nazyva, myslim, uterosalpingografie. http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/441619-uterosalpingografie Drzim palecky!!! Roniver me zna, taky mezi vas patrim, i kdyz trosku jinak.... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.