Lenďa |
| • |
25.9.2007 13:12:48
Jani, já už jsem to prostě chtěla řešit přes CAR vzhledem k věku. Jsem moc ráda, že už jsme dýl nečekali, stejně by nám to čekání vysněné mimi nepřineslo. Všechno se dá vydržet.
S těmi vejcovody nevím, co to znamená. Pa a držím také palečky, Lenka |
| • |
25.9.2007 11:31:19
Tak když si tak čtu ty vaše příspěvky tak přemýšlím o tom jestli nejsem trochu zpomalená. Jse na úplném začátku a to mám ten problém už přes tři roky.
Mohli by ste mi napsat jak se odborně říká "proplachu vejcovodů kontrastní látkou?" Byla na tom přítelkyně mého bratrance a hned ten měsíc přišla do jiného stavu a to na tom po všech vyšetřeních byla hůř než já. Tak držím palečky a papa |
Lenďa |
| • |
24.9.2007 16:55:49
Máš pravdu. Já se snažím, ale pořád tam cítím ten tlak dopředu, něco dělat... Chci to taky vypustit a nezabývat se tím, ale zatím to nejde. Je to pro mě moc čerstvé, že to nejde (SPG jsme měli teď v září), ale pomalounku se to snažím vypustit z hlavy. Asi to chce čas. A jak se říká, všechno má svůj čas a nic se nesmí uspěchat.
Ještě nás čeká pěkná dovolená v listopadu, jsem moc ráda. Mám se na co těšit a před těmi všemi "akcemi" to bude dobrý odpočinek pro tělu i pro hlavu. Hodně štěstí k dni "D". Pak sem musíš napsat. L. |
Slunečnice |
| • |
24.9.2007 16:43:16
Leni,byla jsem zrovna taková jako Ty,ale zjistila jsem,že když to budu pomyslně tlačit před sebou,jenom si ublížím,alespoň psychicky...Takže žijeme jako dřív,jen prostě víme,že nás ten den "D" už brzy čeká.A jsem naprosto v pohodě,což je teď to nejdůležitější...
|
Lenďa |
| • |
24.9.2007 16:18:43
...moc se mi líbilo tvoje označení - jako bonus ... laparoskopii - docela jsem se pousmála. Jsem moc zvědavá, jestli mě bude taky čekat tento malý bonus.
U nás genetiku dělají hned a to z důvodu mého manžela, že nemá spermie. Snad budeme brzy vědět výsledky a stav od p. urologa. Já vím, že vše má svůj čas a že IVF je běh na dlouhou trať, ale jsem takový akční člověk, který potřebuje pracovat na problému až ho překoná. Tak ti držím palečky, ať ti to dobře dopadne. Pa, L. |
Slunečnice |
| • |
24.9.2007 15:31:13
Leni,jezdíme do Zlína CRM.Krev na genetiku u nás zatím neberou.MUDr.říkal,že krev na genetiku se bere až pokud se třeba napoprve nezdaří IVF.=začnou zkoumat další ovlivňující faktory.Měla jsem vaginální UTZ,krev na pohlavní choroby,protilátky proti spermiím a vajíčkům,štítnou žlázu,hormony menstruačního cyklu atd.Jako bonus jsem podstoupila laparoskopii,hysteroskopii a chemopertubaci v narkoze.Všechno je v pořádku.Takže u nás je ten problém jednoznačný!! :-)) Vím,že je to běh na dlouhou trať a snažím se být trpělivá.Koncem září mám dostat MS a pak už začnu stimulovat...
|
Lenďa |
| • |
24.9.2007 15:21:14
..tak u nás je to stejné, jen s tím rozdílem, že nemáme žádné spermie. Nyní manžela čeká urolog. Nabrali nám krev na genetiku a čekáme na výsledky a pak taky snad začneme se stimulací a IVF. Nejhorší je teď pro mě to čekání. Taky bych už ráda něco dělala a věděla, že brzy zkusíme IVF.
Prosím tě, jak dlouho vám trvalo než jsi se dostala ke stimulaci?? Dělali taky tobě veškerá vyšetření? Nás zřejmě bude čekat to samé. Byli jste na operaci MESA/TESE nebo vás čeká?? A v jakém jste CARu??Moc budu ráda, když mi něco k tomu napíšeš. Děkuji a hezký slunečný den ti přeje a vám všem Lenka |
Slunečnice |
| • |
24.9.2007 14:31:04
Ahoj Lenďo,náš problém je celkem "banální" :-)) =špatný spermiogram.Můj partner má jen 4% pohyblivých spermií.Prapůvodně byl u mě problém se štítnou žlázou,ale ten se vyřešil během 2 měsíců.Pak následoval spermiogram a bylo jasno...začátkem října bych měla začít stimulovat a pak IVF-ICSI.Ironií osudu je,že mám z manželství syna.Partner má sice dceru,ale ta jak jsme zjistili není jeho.Nejvíc se bojím toho,že to jednou praskne(hlavně u jeho rodičů) a bude z toho jen kupa rozčarování...
|
Lenďa |
| • |
24.9.2007 13:05:34
Holčiny, taky si moc přeju, aby nám to všem dobře vyšlo. My nyní jen čekáme na výsledky různých testů. A to čekání je asi úplně nejhorší. Mám dny, kdy si říkám, jsem silná, vše se zvládne dobře a pak jsou dny, kdy bych probrečela celý den, smutek, touha po mimi jsou tak silné, že se to nedá vydržet. Je to zvláštní, že?? Manžela čeká tento týden urolog, doufám, že nám dá nějakou naději. Říkám si, že naděje umírá poslední. Proto všemu věřím, že to dopadne dobře a my se taky dočkáme.
Všem vám přeji hodně štěstí. Slunečnice, kde byl u vás problém, že to nešlo? A jak dlouho trvá než se dostaneš k IVF? Děkuji. Mějte se krásně. Lenka |
Anys |
| • |
21.9.2007 14:38:40
Ahoj holky,
úplně náhodou jsem se dostala na tyto stránky, přečetla si i Vaše problémy, prstíkovou metodu a různé jiné rady:-) Snažíme se o mimi necelý rok, hlavním problémem je asi má nepravidelná menstruace, kterou se snažím vyřešit všemožně (bylinky, čaje, různé kapky, čínská medicína a nic), něco tedy zabralo a menstruace přišla včas, ale mimi stejně nikde. Říkala jsem si, že je čas, ale čím déle to trvá tím více to mrzí. Jediné co mě podporuje, i když bych jí to sebevíc přála je má kamarádka, která nemůže otěhotnět ještě o něco déle, než já. No snad se nám to povede. Přeju hodně štěstí i Vám ostatním :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.