roniver |
| • |
21.9.2007 13:15:50
Ahoj holky,tak už sem píšu podruhé a jestli mi to znovu spadne,tak mne asi klepne!!!!!Jani držím ti palečky at se to doma vylepší..Přece miminko potřebuje klid a lásku aby se mohlo uhnízdit ve tvém těle..co si odjet s manžou někam na víkend??Zkuste to,ale buď ráda,že máš doma prcka,který tě zbaví těch chmur a kvůli němu musíš být silná..Moc doufám,že se ti vrátí dobrá nálada a pak jako mávnutím proutku otěhotníš:),už tu smůlu nás tří musí některá prolomit!!!
|
Slunečnice |
| • |
20.9.2007 9:59:35
Ahoj Janino,taky mě čeká IVF(říjen).Zkuste přidat k vitamínu E,ještě selen+zinek.Mělo by to zlepšit kvalitu spermií(spermie vyzrává 72 dní,takže nejvyšší čas).S tou rodinou-to je těžké,víš!?Vždycky se mělo za to,že když se těhotenství nedaří,může za to žena.Jenže jak se mění doba,začíná se kolo přírody otáčet a jsou matky(rodiče),kteří si jen těžko připouštějí,že třeba není problém na straně snachy,ale jejich milovaného syna...Ta mužská ješitnost je tedy věc...
|
| • |
20.9.2007 9:52:48
Ahojky Leni-taky máme špatný spermiogram-jak už jsem psala víme to už pár let.
Teď jenom doufám že mu bude zase stačit vitamín E. Ale taky to nemusí být pravda. K doktorce jdeme znovu v prosinci. K těm dvojčátkům-taky jsem si je přála když jsme se snažili o první mimi - i teď bych si je přála, na druhou stranu si říkám že kdyby to byli takoví raubíři jako ten první tak by na mě čekali dost krušné zážitky. Je to uličník který provede vše co může-hrozně ho zbožňuju. I to že prochází obdobím opozice, vzdoru a hádání. Je prostě celej já, když jsem byla v jeho věku. Alespoň z něčeho se můžu radovat. Manžel mi zas takovou oporou není jak bych si přála a zbytek rodiny se ke mě taky tak trošku otočilo zády-je to teď pro mě dost těžké období. Ať už jde o bydlení, finance anebo práci. Taky máte občas pocit že už toho víc nesnesete? Že je toho na vás moc a že vám s tím nemůže nikdo pomoci? Myslím na vás...papa Janina |
Lenďa |
| • |
18.9.2007 16:56:19
Hani, taky to nechávám osudu, ale prostě v hloubi duše si přeji dvojčátka, aby to bylo vyřešený a nemuseli jsme vše podstupovat znovu a znovu. Ale budu ráda za každé mimi, asi budu jásat a skákat 3 metry vysoko : o ))
Lenka P.S Co ten e-mail?? |
Hana,1 syn |
| • |
18.9.2007 15:59:25
Ahoj Leni,je to tak jak píšeš-ten šestý smysl...Taky jsem se bála,že nám to naruší vztah,ale je to spíš naopak.Taky bych si přála dvojčata,i když vím,že by to byl zápřah...Ale tohle nechávám osudu.Budu samozřejmě vděčná za každé zdravé dítko...
|
Lenďa |
| • |
18.9.2007 15:49:11
Ahoj holčiny, byla jsem včera v CAR a bohužel zatím nic dělat nebudou, protože budeme vyčkávat na urologa, ke kterému jde manža příští středu. Tak jsem celá netrpělivá. Pořád doufám, že tam nějaké spermijky jsou skryté a vezmou je přímo a pak dojde k oplodnění a konečně se dočkáme. Moc si přeji dvojčátka. Včera jsem byla zase dost smutná, že se jako nic neděje. I když vím, že se děje. Brali mi opět další krev a že se dělá genetika...., ale nic jiného. Vím, že manžel je moc smutný, tak se snažím mu říkat, jak ho mám moc ráda, že ho neopustím. Je to těžký pro něj, ale i pro mě. Já kvůli němu tak dlouho čekala než jsme se začali snažit o mimíska a pak špatný spermiogram (já jsem měla strašně špatný pocit, když jsme šli na ten spermiogram, nějaký šestý smysl mi říkal, že to bude blbý). Někdy si říkám, proč zrovna my. Ale prostě to je život a my ho žijeme, tak si ho musíme užívat.
Holčiny, já tomu všemu věřím, že nám to všem vyjde a dočkáme se. Já se dočkám těch dvojčátek a vy taky těch vytoužených mimísků. Hodně snažení a lepších ne uplakaných dní. Pište a těší se, Lenka |
sára |
| • |
17.9.2007 12:52:45
Ahojky, mohla by jsi mi prosímnapsat na mail, jak poznám plodné dny a něco o tom cvičení ? děkuji ti moc. Mail : jenmedvidkovi@seznam.cz
|
sára |
| • |
Ahojky, mohla by jsi mi prosímnapsat na mail, jak poznám plodné dny a něco o tom cvičení ? děkuji ti moc. Mail : jenmedvidkovi@seznam.cz
|
sára |
| • |
|
sára |
| • |
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.