sára |
| • |
17.9.2007 12:52:43
Ahojky, mohla by jsi mi prosímnapsat na mail, jak poznám plodné dny a něco o tom cvičení ? děkuji ti moc. Mail : jenmedvidkovi@seznam.cz
|
roniver |
| • |
17.9.2007 9:21:53
Ahojte holčiny.Já jsem včera dostala MS a strašně mne bolí břicho i srdíčko:((.Proč to nejde??Měla jsem ovulaci,dostala injekci na prasknutí vajíčka,které jsme řádně zásobovali spermiemi!!A nic!!Už 8 měsíc a já už přestávám věřit,že se to přirozeně povede!!Zkusím to do vánoc nechat na přírodě a pak budu postupovat jako vy!Držím vám palce a čtení vašich snažení mi opravdu dává neději,že nás je mnohem víc,kdo má takové trable s mimčem.Pište jak to jde,co vám radí doktoři a okolí.Moc mi to pomáhá.Držte se a zkusme být optimistické!!!
|
| • |
16.9.2007 20:43:17
Ahojky Leni, Roni a Hani,
Nejdřív bych Vám chtěla popřát hodně štěstíčka aby Vám to oplodňování vyšlo. Hani myslím že tady to neni nějak veřejné.....i když tak trošku je, ale na druhou stranu tady pomůžeš-když né mnoha lidem tak určitě mě. Zatím k těm kroků ke kterým ty jsi došla s tvým partnerem-já neměla odvahu s manželem. Taky mám jednoho syna a druhý mi bohužel nejde-doufám že jenom zatím, že se nám to jednou povede. Už i Lenka mi tím co sem napsala hodně pomohla. Sice jsem si došla jen pro další prášky, ale i to mi stačilo na uklidnění v dušičce v tom že pro to druhé mimi něco dělám. Asi ale taky budu muset podstoupit vše co vy dvě s Lenďou máte za sebou. Moc mi pomáhá číst a povídat si o tomto problému, protože vím že v tom nejsem sama. Děkuju Vám za podporu..... Roni co se děje, že jsi se dlouho neozvala? Zatím se mějte...Janina |
Lenďa |
| • |
14.9.2007 15:36:34
....tak tady je: lwallenfelsova@seznam.cz.
A díky, Lenka |
Hana,1 syn |
| • |
14.9.2007 11:49:08
Leni,pošli mi prosím e-mailovou adresu.Nechce se mi to tak úplně veřejně ventilovat.Díky H.
|
Lenďa |
| • |
14.9.2007 11:09:34
Hani, kdy tě čeká stimulace? To je fajn, že to docela odsejpá. Moc ti budu držet palečky, aby vše dopadlo dobře. Pak mě budeš informovat.
A co ty Roni?? Vše v pohodě?? Lenka |
Hana,1 syn |
| • |
14.9.2007 9:30:15
Leni,už máme všechno.Začali jsme chodit v 6/07,takže ted´už mě čeká jen stimulace,odběr a oplodnění.U nás genetiku dělají až po prvním neúspěšném IVF.Ale brali mi krev na různé protilátky,pohl.choroby a tak a všechno mám OK,vč.štítné žlázy.Podstoupila jsem LPSK kvůli vyšetření průchodnosti vejcovodů a stavu dělohy,taky OK.Teď sice bojuju s jakýmsi nachlazením,ale doufám,že to bude dobré.
|
Lenďa |
| • |
14.9.2007 8:55:49
Hani, my už jsme se s tím taky vyrovanali. Samozřejmě to sdělení je pro chlapa kruté. Jen si teď říkáme, aby genetika dopadla dobře a pak budou vybírat spermie z varlete napřímo (ejakulátem to nejde, není tam nic). V pondělí mi určitě v CARu řeknou více.
Držím ti palečky. Kdy jdete na to? Už máte všechna vyšetření?? Lenka |
Hana,1 syn |
| • |
13.9.2007 17:01:44
Leni,my to absolvujeme ve Zlíně.S jiným partnerem jsem byla těhotná 3x,dítě mám jedno.Ale potkala jsem skvělého člověka a tak chci udělat všechno proto,aby se i on dočkal svého potomka,protože si to moc zaslouží!!! Řekli nám na rovinu,že to jinak nepůjde a můj partner to přijal s klidem a nadhledem.A to moc pomáhá i mně.
|
Lenďa |
| • |
13.9.2007 16:47:01
Ahoj holky, ....my zatím jen čekáme na ty výsledky z genetiky a urologa. Samozřejmě také na moje výsledky. Doufám, že já budu v pořádku a že budeme moci uvažovat o IVF či něčem jiném (v pondělí se snad dozvím více). Snad se tam najde alespoň jedna spermie.
Hani, ty jdeš na první ICSI?? A kde to absolvuješ? Můžeš mi napsat, jak to všechno probíhá? My chodíme do Gennetu v Praze. Roni, nebuď smutná, ono to přijde. Já už jsem taky lepší. Musím být silná, abych mohla tu svojí drahou polovičku více podpořit (bude to hodně potřebovat). Podívej se ven z okna a řekni si, že je dneska krásný slunečný den. Lenka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.