roniver |
| • |
13.9.2007 14:14:50
Ahojte holky,Leni přidávám se k tobě s blbou náladou,udělala jsem si test a byl jasně negativní..mám pocit,že jsem absolutně neschopná ženská,když nemůžu mít ani dítě po osmi měsících maximální snahy..Zase jsem doufala a zase jsem zklamaná,už ten kolotoč snad nevydržím!!!!Moc ti budu držet palečky,abys dopadla na vyšetření dobře a vám všem přeji co nejmíň takhle depresivních dní!!!!
|
Hana,1 syn |
| • |
13.9.2007 12:52:27
Lenďo,nebuĎte smutná!!! máme s partnerem úplně stejný problém a s další menses začínám stimulovat Puregonem... Já jsem O.K.,partner má jen 4% pohyblivých spermií.Přesto nám dali naději ve formě ICSI(druh IVF).Je toho teď strašně moc!!!!!!!! Určitě se najde řešení i pro Vás a Vašeho muže!!!!!!!!
|
Lenďa |
| • |
13.9.2007 11:32:40
Ahoj holčiny, moc mi tady pomáháte...
Hned v úvodu musím říct, že nám spermiogram dopadl špatně a s největší pravděpodobností nás čeká umělé oplodnění, pokud to z hlediska genetiky dopadne dobře. Je tu možnost, že s ním mít dítě nebudu nikdy, protože to nepůjde ani touto cestou. Manžel jde koncem měsíce k urologovi, tak pak budeme znát výsledky genetiky a co on nám k tomu řekne. Jsem strašně smutná. Přirozeně to vůbec nepůjde. Pokud to nepůjde, tak zkusím dárce spermatu a případně si adoptujeme mimi. Nikdy bych ani ve snu neřekla, že se dostaneme do takové situace. Jsem strašně smutná a myslím si, že možná manžel je na tom o mnoho hůř. Ono se dozvědět, že možná nemůže být biologickým otcem vůbec, je hrozný. Hlavně pro chlapa, kterej je tvrdohlavej a trochu ješitnej. : o( Jdeme dál a uvidíme. V pondělí čeká CAR na mě, určitě vám hned písnu. Jani, lidi v Gennetu jsou opravdu příjemní a je to vše na vysoké úrovni. Tak papa a všem lepší náladu než mám já. Lenka |
| • |
13.9.2007 11:05:46
Jo jo tak nějak se to jmenuje. Říkám že už ani nevím co papám. Nějak jsem ve fázi útlumu. Držím palečky ať jsi těhu Roni a tobě Leni ať vám vyjde spermiogram a to těhu bříško. Pa pa pusiny
|
roniver |
| • |
12.9.2007 11:54:16
Jé já si až teď všimla,že jste včera a dneska sem psaly:)).Jani to bude něco jako Clomhexal co beru já a mám taky naplánovaný sexík.Tento měsíc jsme ty dva dny co nám vyšly promilovali,tak čekám jaká byla úspěšnost.Moc doufám,že už tady ten špunt aspoň jedna z nás prorazí a pak to půjde všem:).Tak ber prášky a vyprdni se na to,to pomáhá nejvíc,vzádt to a pak jsi těhu prý hned..ale pokud to někdo nedokáže jako já,mysli na ten nový prášek jako na placebo..víš přece,že víra tvá tě uzdraví,to platí určitě i pro otěhotnění..držím pěsti a ozvu se jak jsem na tom..
|
roniver |
| • |
12.9.2007 10:02:17
ahoj holky,tak jak to pokračuje??Už je tady nějak dlouho mrtvo.Já mám zrovna čekací fázi.Vůbec mě to nebaví,dnes to mám dostat,ale teplotka zatím neklesla.Ráno byla 37,2,takže jsem napjatá jako struna:).Už aby byl aspoň víkend a já zhruba věděla na čem jsem..pokud to do soboty nepřijde a neklesne ani teplota,tak si udělám test.Držte mi palce a napište co a jak vy:))..pa pa
|
| • |
12.9.2007 8:24:04
Ahoj Leni a Roni.
V pátek jsem byla u doktorky, napsala mi Clomhexin k tý Proveře co mám. Nějak jsem přestala věřit na zázraky, už jsem i zapoměla že jsem od včerejška měla tu Proveru brát, začala jsem jí brát ode dneška. Mám i nadiktovaný povinný sex-jenže je v tom háček, manžel je už týden pryč a týden ještě bude. Musíme si počkat na další měsíc. Už přemýšlím i nad tím že bych se na všechno vykašlala-ale když se sama sebe ptám jestli to má cenu tak si pochopitelně odpovím že TO MÁ CENU!!!! Opravdu mi to za trápení stojí. Depresema naštěstí už pár dní netrpín-možná proto že se mi stýská po manželovi. Tak se mějte a pa pa Janina |
Lenďa |
| • |
11.9.2007 15:20:22
Ahoj holky, dneska na mě přišla ta smutná nálada, dvoji známí čekají mimčo (zcela neplánovaně) a nějak to na mě dolehlo. Trochu jsem si pobrečela, ale je to fajn.
Už jsem nedočkavá na zítřek, jdeme na spermiogram a jsem nervozni za manžela. Napíši, jak to dopadlo. Mějte se a snažte se. L. |
| • |
4.9.2007 11:46:28
Ahojky, asi máte pravdu-jenom mě to trošku urazilo. Člověk kterej ani neví o co tady jde a nezná tento typ trápení mě dokáže naštvat. Až si jednou něčím podobným projde pak ať soudí. Jinak zpět k nám. Mám po MS a snažím se dál. V pátek jsem objednaná k doktorce tak uvidím co mi holka řekne novýho. Měla bych teď snad už začít brát jiné léky. Uvidím-každopádně vám to napíšu. Chtěla bych taky aby si manžel nechal udělat spermiogram, ale to je zatím ve hvězdách-nehce si asi pochroumat ego.
Teď z jiného soudku, švagrová zrovna leží na porodním sále a snaží se dostat ven mojí první neteř (asi-víme to jen z UZ) V sobotu jí praskla plodová voda a až včera večer se jí to pořádně rozjelo, každopádně v tuto chvíli rodí 18 hodin (když to počítám od prvních velkých kontrakcí). Takže pro mě ohromná změna v myšlenkách-jsem s ní a rodím s ní. Nějak to prožívám, ale je to změna, protože už nemyslím na moje otěhotnění ale na to jak jí to dopadne a jak na tom bude ta malá po porodu. Takže zatím papa a snažme se dál...Janina |
| • |
4.9.2007 9:12:24
Ahojky,no to mne teda ani nijak neuráží.Takovýhle řeči může mít leda někdo kdo je hloupej a něco ho žere.Já se taky nevysmívám lidem,kteří mají problémy a řeší je s někým kdo je na tom podobně.Ani by mě to totiž nenapadlo.Přece vůbec nemusí na naš stránky chodit a zapojovat se do diskuzí..Kašlete na to,když nám to "kňourání" pomáhá,tak si budem kňourat jak budem chtít.Já si tady s vámi kňourám ráda a stejně se pak budu radovat,až se některá změní ze snažilky v těhulku:))) a prolomí tady to čekání dobrou zprávičkou:).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.