Lenďa |
| • |
3.9.2007 16:51:23
...tak to jsou pěkný, že o nás říkají kňouralky. Ať si vyřeší svoje problémy a neřeší naše. Každý má svoje, třeba zrovna je trápí úplně něco jiného, .... Dle mého názoru nemůžou někoho soudit. A co kdyby se dostaly do stejné situace jako jsme my, vzniká otázka, zda by nebyly na tom stejně. Neznám ženu, která když chce mimi a nedaří se, se netrápí, ... to by asi ani nebyla žena. Nemyslíte??
A na závěr - my jim ukážem : o )) Hlavu vzhůru, bude lépe, cítím to ("v kostech") Lenka |
| • |
3.9.2007 13:22:55
Je to hrozný holky...tady někde na těch stránkách jsem se dočetla že o nás říkají...snažilky kňouralky....myslím si že je to dost hnusný od těch co ani neví o čem se tu bavíme. Asi si neprožili dlouhé měsíce čekání, snažení a nadějí...které byli nakonec neúspěšné a bolestivé. Nechápou každoměsíční hlídání a maraton za ovulací s nemalým množstvím prášků, hormonů a vitamínů. Myslím že to napsaly ty kterým stačí jeden měsíc a pak skáčou do nebe že se TO POVEDLO. Pro ně možná jsme ukňouraný-napsala tam že prostě toho svýho chytne i když nechce a prostě se milujou napovel....u nás to není jiný. Nečekáme až se nám bude chtít, jdeme do toho s tím že chceme MIMI. Kolikrát jsme se začli milovat na povel....nechci mluvit za vás, ale já za 3,5 roku hodněkrát. Toť vše co jsem měla v tuto chvíli na srdci.
Jinak všem snažilkám držím palečky. Pa pa Janina |
roniver |
| • |
3.9.2007 9:57:36
Ahojda holky,já teď měla menší dovolenou,tak jsem se dlouho neozvala.Prošla jsem tím hrozným procesem oplodňování s pomocí lékaře a byla to hrůza.Ve čtvrtek jsem byla na UTZ a vše bylo dobré,vajíčko nachystané atd.Tak jsem dostala injekci a pak jsme měli dva dny nařízené tulení.To byla hrůza,oba jsme byli na nervíky a teď zase budem čekat na příchod té červené mrchy.Moc tomu nevěřím pod takovým tlakem,ale jsem zvědavá..
|
Lenďa |
| • |
30.8.2007 22:00:53
Jani, ...tak to jsem měla taky, hlavu na západ...a změnili jsme to. O metodě Mojžíšové jsem slyšela, ale je to dlouhodobé. Nevím, ale prý to zabírá. Určitě to vyzkoušej, protože se má vyzkoušet všechno. Proto i my jsme změnili tu polohu postele. Papám kyselinu listovou, měřím BT (ale z toho stejně nic nepoznám), byla jsem na té kineziologii a jdu do CAR, prostě se snažím dělat vše, co jde.
Taky ti moc držím palečky, vlastně nám všem tady. Pa, L. |
| • |
30.8.2007 8:04:22
Tak to já mám hlavu na špatnou stranu-hlava na západ, nohy na východ.
Slyšela jsi něco o cvičení podle Mojžíšové. Včera jsem si na internetu našla pár cviků, tak to vyzkouším. Za zkoušku člověk nic nedá. Každopádně se těším až mi popíšeš co a jak. Držím palečky a mimochodedm to o miminkách je vystihující-švagrová má každým dnem rodit a já to ,nevím proč, prožívám s ní. Tak se mějte a papa Janina |
Lenďa |
| • |
29.8.2007 22:11:03
Ahoj Jani, jdeme 12. na spermiogram a 17. jdu na 1. návštěvu. Určitě napíši, co a jak to tam probíhalo. Jsem sama na to zvědavá. Už jsem to prostě chtěla začít takhle řešit, takže jsem tam nejdříve napsala a pak už jen zavolala a domluvila termín.
A z jiného soudku, byla jsem na kineziologii a pí mi doporučila změnit polohu postele /hlava na sever, nohy na jih/. Tak jsme to změnili. Prý je to lepší. Výsledky neznám, postel jsme přehodili tento týden. Jsem moc ráda, že si takhle píšeme a sdělujeme si své postřehy, pocity, ... je dobrý vědět, že nejsem sama, která touží po miminku. Když všude kolem sebe vidím jenom ty bříška a mimísky.... P.S Taky se dočkáme : o ) |
| • |
29.8.2007 9:05:31
Ahojky Leni,
jsi moc hodná že mi poskytneš víc informací-těch není nikdy dost. Já jsem zatím nikde nebyla a manžel zatím spermiogram taky nemá. Možná by byla i jiná situace kdyby ho měl. Asi nemám odvahu se tam objednat (do toho Gennetu) Bojím se co bude dál. Tak mi pak sem napiš co bylo a co bude s vámi dál. Budu držet palečky. Pa pa Janina |
Lenďa |
| • |
28.8.2007 13:21:05
Ahoj holky.
Jani, do Gennetu se můžeš přihlásit sama, čekací lhůta na 1. návštěvu jsou skoro 2 měsíce, takže se tam klidně přihlaš. Co a jak zjistím až tam. Pokud už máš nějaké výsledky ze spermiogramu a pod. můžeš to tam vzít s sebou. Manžel je na 1. návštěvu vhodnej, aby tam byl nikoliv nutnej. Já tam jdu sama. Veškerý vyšetření si udělají sami. Pak vám to popíšu. O vyšetření spermiogramu jsem poprosila gynekoložku, ale musela jsem jí požádat, automaticky to nedělá. Jdeme taky do Gennetu. Roni, jinak mail došel a odpovím. papa Lenka |
| • |
27.8.2007 13:07:27
Ahojky, Roni první odpovím tobě - Doporučení se dostává od gynekoložky - ta moje dělá spermiogram sama, takže o to to mám snažší, že nám ho udělá hned jak jí to dáme, takže vím výsledek cca za pět minut. Jak je to jinde se zeptej své doktorky-kamarádka v Podolí čekala 14 dní.
Leni budeš moc hodná když mi vše pak napíšeš, abych pravdu řekla ani nevím co a jestli vůbec se platí, jak to probíhá a co všechno se kolem mě a manžela bude dít. Do Gennetu se můžu přihlásit sama nebo na doporučení? A jaké vyšetření musím mít? Děkuji ti za odpovědi. Pa pa Janina |
roniver |
| • |
27.8.2007 12:27:28
Ahojda holky!Leni nepřišel ti mail,co jsem smolila??Jinak já jsem už test nedělala aspoň dva měsíce.Byla jsem u doktorky a tak by to poznala.Jsem teď hlídaná,tak to snad není potřeba.Já po roce snažení taky zkusím hned umělé.Přítel o tom moc nemluví,al vím,že ho to taky trochu trápí i když si myslí,že půl roku není zase taková hrůza.Na spermiogram nás zatím nikdo neposlal,to si máme jít sami??Potřebujem něco od gynekoložky?Nechávám to teď plavat,ve čtvrtek jdu na UTZ a pak se uvidí,jestli mi zrají vajíčka a probíhá vše jak má.Bojím se toho,ale musím být trpělivá,pokud to nepůjde ještě tento měsíc.Holky už aby to bylo,abychom na tom UTZ měli stočenýho malinkatýho broučka,já už tomu snad nevěřím,že se mi to vůbec kdy podaří:(.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.