| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 898 [Dalších 728 >>]
Lenďa
  • 
27.8.2007 11:17:57
Ahoj Jani, já už jsem se rozhodla pro radikálnější řešení, proto v září jdeme na spermiogram a já na svojí první návštěvu v CARu. Jdeme do Gennetu.Tak ti pak mohu napsat, jaké to tam bylo.
Jinak už ani nepočítám plodné dny, nedělám si těhu testy,...stejně to byly jen vyhozené peníze. Nechávám to být. Jen to budeme řešit exaktně a necháme tomu volno.
Mějte se hezky, Lenka
  • 
27.8.2007 11:00:05
Ahojík holčiny
Tak jsem dneska dostala MS. A víte že mě to nějak ani netrápí? Asi už to opravdu vzdávám, tenhle měsíc jsem si dokonce nevzpoměla na Těhu-test. Až teď když jsem v nabídce stránek najela na Vás. Prolistovala jsem si stránky neplodnost.cz a tam jsem narazila na odkaz na Gennet. Je to tam docela zajímavý. Zjistila jsem že mám asi sekundární neplodnost a dokonce mi poradili co pro začátek můžu udělat. Zatím jsem se jenom vyptávala a řekla si že počkám do zimy a pak to budu řešit radikálně.
Musím říct, že tím teď trpí víc můj manžel protože když jsem doma řekla že bych chtěla ještě jednou chovat naše malinký miminko tak mi na to odpověděl že neví proč to nejde a že až půjdu k doktorce tak půjde se mnou a nechá si znovu udělat spermiogram. Myslím že je to pro mě velká podpora-hlavně psychická.
Tak mi napište jak jste na tom papa Janina
  • 
24.8.2007 16:22:58
Zdravím Vás
Jsem distributorem přípravků tradiční čínské medicíny.Naše přípravky dokáží zharmonizovat organismus tak že otěhotnění není vůbec žádný problém.Pokut máte vážný zájem rád pomůžu. pište na E- mail: vaclav.syrovy@dvk.cz
Lenďa
  • 
23.8.2007 12:49:06
Roni, máš pravdu...znám spoustu lidí, kteří přesně takhle otěhotněli. Ve chvíli, když to všechno vzdali, spoléhali na umělé otěhotnění a ono to prostě samo vyšlo. Jenže ono nad tím nemyslet právě nejde. Nezabírá vůbec nic. Snažím se dělat jiné věci, ale je to pořád dokola. Asi jsou to hormony. Prostě jsme ženské, které chtějí mít děti a co je na tom špatného. K čemu vlastně žena je?? Aby měla, rodila a starala se o děti. Vždyť i v přírodě je to tak?? Jen to prostě někdy trvá....a to nás více štve.
Jinak já své pocity, deprese řeším s jednou paní, která se zabývá kineziologií. Je to fajn. Už jsem tam byla 4x a dnes tam zase jdu. Kdybys o tom chtěla vědět více, klidně napiš: lenculda@post.cz
Holky jsem ráda, že vás tu mám, protože v tom nejsem sama a my se musíme vzájemně podporat a říkat si, že ono to vytoužené mimi přijde, jen bude trošku vymodlené. Ale my jsme silné ženské, které to všechno zvládnou a o to pak víc budou ty nejšťastnější mámy na světě : o )))
roniver
  • 
23.8.2007 11:54:44
Ahojík holky,tak jak vám jde pozitivní myšlení?Akorát mi teď kámoška psala mail,je ve třetím týdnu těhotenství a psala mi,že čekala půl roku,taky počítala PD a týden před menstruací do toho vlítla.Dokonce to i dostala...a byla už přitom těhotná.Neměla ani plodné dny,takže to nepočítejte a tulte se jak to půjde:))).No a aby toho nebylo málo,tak sestřenka už se chystala na IFV po roce a půl snažení a když se smířila s tím,že to nepůjde přírodní cestou,tak otěhotněla aniž by to věděla..No prostě to naše tělo si s námi hraje a dělá naschvály.Jak ho přesvědčit nevím,čím víc myslím na to,že na to nesmím myslet,tak dosahuju pravého opaku a v sexu s partnerem jsem neuvolněná,nedokážu to prožít jako dřív a myslím na to,že teď to možná už vyjde...a to je právě to,co se nesmí!!Potřebuju asi cvokaře!!Jinak Marcisko co je s tebou??Už jsi tu dlouho nebyla.Jani a Leni musíme se podporavat.
Lenďa
  • 
22.8.2007 21:22:15
Ahoj Jani a Roni, tak u mě doktorka zjistila, že mám ovulaci na konci cyklu, nyní jsem jí měla 24. den a to si myslím, že jsme se nikdy nesnažili. To už mám takové bolesti jakože to dostanu a ono to je spojeno s ovulací, měla jsem šílený bolesti. Tak abychom to upravili, budu brát Proveru. V září jdeme na spermiogram a jdu také na 1. návštěvu do CARu, už nehodlám čekat.
A deprese mám také. I když se snažím nemyslet na to, vždycky to přijde a pak občas doma vznikne menší hádka. Prostě to nejde. Jsem smutná, manžel taky, pak jsou výčitky, že už jsme se nesnažili dříve. Já jsem chtěla už alespoň 2 roky, ale musela jsem čekat a teď, když to chceme oba, nejde to. Je to skoro rok a já jsem zoufalá, ale fandím si, protože to vyjde..... vím, to. Asi jsme si tím obdobím museli projít.
Všem držím palečky. Lenka
  • 
22.8.2007 16:30:04
Malýmu byly před 14 dny čtyři roky. Proto ta úzkost. Čas utíká a pořád se nic neděje. Možná že mi chce osud naznačit ať to neuspěchávám. Asi je Milouškovi souzeno mít dětství jako jedináček anebo jak říká moje doktorka tělo ví co ho čeká tak ho nechte ať se rozhodne samo, třeba si musíte projít nějakým obdobím nebo nemocí aby se to povedlo. No každopádně se najde plno věcí proč zrovna teď druhý mimčo nemít (ale i těch proč ho mít). Asi to nechám na osudu-náhodě-zdravotním stavu??? Zatím papa Roni

Janina
roniver
  • 
22.8.2007 15:45:33
Aho Jani,
kolik je tvému chlapečkovi,jestli se můžu zeptat.No on když to doktor naplánuje a vypadá v klidu,tak tomu člověk snáz uvěří.Můžeš si říct,no tak na to teď kašlem a oplodnění určitě vyjde.Mezitím se může krásně stát,že otěhotníš hned..také když mám teď plán,že budu brát ten Clomhexal a půl roku chodit na ultrazvuk pravidelně, pak se uvidí.My se zase stěhujeme,takže starostí je také spousta..
  • 
22.8.2007 7:32:39
Ahojky Roni, doktorka se tomu moc nediví, že nám druhé nejde. Ovulaci mám čtyřikrát do roka a můj manžel taky není moc plodný. U prvního byl na spermiogramu-většina měla nehybné ocásky-na to mu pomohlo Ečko. Teď jsem ho zatím nikam nehnala. Nevím proč ale reaguje na to podrážděně. Jestli mužské ego? Každopádně na něj v prosinci půjde-budu brát jiné hormony tak aby to bylo spravedlivé. No a když do léta nic, tak umělé oplodnění. Tak takhle mi to naplánovala paní doktorka. Ani se jí nedivím, protože to první bylo zázrak. Je pravda že psychika dělá hodně, ale jsem teď víc vyrovnaná než když jsme čekali na to první. Neberu to tak tragicky-i když ta deprese taky občas přijde. Taky mám teď více starostí s prací a hlavně s penězi. No hlavně se tomu nesmíme poddávat.

Tak vám držím palečky. Pa ap Janina
roniver
  • 
21.8.2007 14:58:42
Ahoj Jani,hlavu vzhůru,přece nic není ztraceno!!Co ti řekla tvoje doktorka??Pokud ti řekla,že jsi zdravá,hlavním problémem bude psychika.Existuje dokonce něco jako psychická neplodnost.Neumím poradit jak na to nemyslet,ale snaž si stanovit jiné cíle na které budeš myslet a mimi zkus v mysli odsunout někam jinam.Já vím,jaké to je.Moje spolužačky už jezdí všechny s kočárem a kámoška je také ve třetím měsíci.Co se dá dělat,ale život jde dál.Já jsem si aspoň adoptovala černouška na dálku a teď mu smolím dopisy.Trochu mne to odreaguje,taky se snažím hubnout,tak myslím chvíli na dietu a chvíli na mimčo..taky mám deprese,ale musíme zkusit se nad to povznést!!!Držím ti palečky!!Přece už jednoho cvrčka máš tak proč bys měla mít problém s druhým..mysli na něco příjemnějšího a ono se to nakonec povede!!!
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 898 [Dalších 728 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.