| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 898 [Dalších 718 >>]
  • 
21.8.2007 7:45:58
Ahojky sluníčka. Jak už jsem psala-beru Proveru, zázraky se už tři a půl roku nedějí a já začínám ztrácet naději. Švagrová má rodit za 14 dní a mě se chce brečet pokaždé když vidím její kulaťoulinké bříško. Měření teploty jsem zavrhla-alespoň prozatím. Před pěti lety jsem si jí taky měřila, když jsem přestala a to i s práška do dvou měsíců jsem otěhotněla-děkuji bohu alespoň za jednoho krásného syna. Ale nemyslete si že mě to trápí nějak míň než vás co mimčo nemáte ani jedno. Jako vás se ptají kdy budete mít prvního potomka mě se ptají kdy bude mít Miloušek bratříčka-myslí si že když mám jedno půjde to druhý snadno NEBO CO!!!!! Už nějak nemůžu, místo hormonů bych měla brát prášky na nervy.
Zlatíčka držte se, já se držím-ale naděje, která pochopitelně umírá poslední(pokaždý když mám MS)

Pa pa Janina
16.8.2007 11:01:51
Ahoj holky,tak jsem dnes byla také na gyndě.Přesto,že dnes mám mít ovulaci,která mi zároveň vyšla i v testu,tak prý žádnou nemám a ani se na to nechystá.Doktorka mi napsala Clomhexal a Duphaston.Ten první začnu brát hned 3den menstr. a pak přijdu za několik dní na injekci a ultrazvuk,pokud uvidí začátek ovu.pak musí 2dny proběhnout styk a nasadím ty druhé prášky.No to jsem tedy zvědavá,má s tím někdo tady zkušenost??To čekání a pozitivní přemýšlení má asi vliv,ale když někdo po tom touží,tak asi těžko na to dokáže nemyslet.Já si klidně budu psát s kýmkoliv z vás i mailem roniver@centrum.cz.Kdo chcete můžete mi napsat,tento web je pro mne také fajn zpestření toho čekání,podpora nás všech se stejnou tohou je povzbuzující..
Lenďa
  • 
16.8.2007 8:37:01
Ahoj Roni a ostatní, včera jsem byla na gyndě, protože mě bolelo v levém podbřišku, bála jsem se, že je to nějaký zánět. Naštěstí nic takového to není. Doktorka mi skoukla ty moje naměřený teploty a hned z toho poznala, že mám nějakého hormonu méně, tak mi předepsala Proveru. Říkala, že z těho teplot je tam krátká doba na oplodnění. Jinak nás posílá na spermiogram, kam jdeme v září.
Už jsem to prostě chtěla začít řešit s lékaři, přeci jen se snažíme skoro rok a mě táhne na 30. Strašně jsem se uklidnila po té návštěvě u lékaře. Je lepší vědět, že se něco děje než jen čekat každý měsíc a plácat se v tom sami, jestli to vyjde a obrečet to. Nemyslet na mimi nejde.
Jsem strašně ráda, když si můžu tady číst, že v tom nejsem sama. Ono to vyjde. Otázkou je kdy.
Lenka
15.8.2007 11:56:12
Myslím, že jsou to kecy. Všichni co s kým se o tom pokouším popovídat povídají to samé i tady se to objevuje být v klidu a čekat a nemyslet na to a tak podobně ale copak to doopravdy jde? Prostě to nejde na to nemyslet. Už jen každé ráno kdy zapisuju teplotu do tabulky ji zkoumam a přepočítávám dny, nejde na to nemyslet. Chápu všechny co vyšilují protože ja taky vyšiluji. Nedokáže na to nemyslet, Teď opět čekám zda tenhle pokus vyšel nebo nevyšel a jsem s toho skoro šedivá, před přítelem se o tom snažim nemluvit aby s toho taky nezešedivěl. Ale myslím že to ví v jakém jsem rozpoložení. Skoušíme to už 4 měsíc, je to možná málo, ale já už pomalu nevim jak dál. Nevim jak to mám psychicky zvládat. Teploty jsem si začla měřit až tetno cyklus ani nevim zda to co jsem si naměřila byla ovulace a teď jestli nejsem ve zbytečne naději.

Snažilky upřímně vám všem držím palečky aby vám to vyšlo co nejdřív a netrápili jsme se s tím dlouhou dobu, ta psychika je prostě strašná. A nejhorší je že kromě partnera si o tom nemám pořádně s kým popovídat, kamarádky okolo mě o dětech ještě neuvažují protože studují, já sice taky studuji VŠ ale dítě chci ať se se školou stane cokoli ta počká no nemám pravdu? :)

Tak tedy hodně toho štěstíčka pro všechny.
A pokud by se našla nějaká snažilka jako já ráda si s ní budu psát o svých pocitech a podobně, klidně i emailem.
15.8.2007 10:27:23
Čauky Leni,je stejně zajímavé,že naše myšlení dokáže odrazit ve věcech,s kterými dá se říct ani nesouvisí.Kdo nechce otěhotnět otěhotní a kdo po tom touží,tomu to nejde:((.To je tak nespravedlivý..ale je to holt život:(.Zítra jdu na prohlídku na gyndu.Rozhodla jsem se na chvíli zkusit nedělat si žádné tasty.Ovu. ani těh. a nechat to na přírodě.Plodné dny vím tak zhruba,takže jsem opravdu zvědavá,ale počítám s tím,že je příliš brzy na to se obávat.Je to půl roku,což je podle všeho ještě normální stav.Každopádně kámošce roste bříško a já jsme z toho velice melancholická..
Lenďa
  • 
13.8.2007 16:28:31
Ahoj Roni, mluvíš mi ze srdce, přesně stejné pocity prožívám jako ty. Celou dobu jsem úplně v pohodě, přijde den, kdy vidím kolem sebe těhotné a nebo s kočárky a chtěla bych brečet. Ovulaci taky mám dle BT i ovu testů. Směřujeme tulení do těch správných dní, zbytek už neovlivníme.
Všem vám to moc přeji, aby se to vydařilo.
Lůca, bezdětná
  • 
1.8.2007 8:21:55
Zní to zajímavě, až neuvěřitelně, ale podle názorů více maminek i snaživek to asi opravdu funguje. Letos jsme se s přítelem rozhodli, že on už má nejvyšší čas, a já i když jsem ještě celkem mladá bych si miminko taky přála. Přemýšlela jsem o tom dlouho, v práci jsem konečně povýšila, ale najednou si říkám, že kariéra není to nejdůležitější a dá se budovat i někdy příště. Kamarádka mi řekla, že pokud cítím, že miminko zvládnu, a že ho opravdu chci, atˇ do toho praštím, je prý úplně jedno jestli je to ve dvaceti, pětadvaceti, nebo ve třiceti... ona sama měla mimčo v osmnácti a prý by neměnila. Když nám to s přítelem poprvé nevyšlo, byla jsem strašně zklamaná... naštěstí mě ještě nepřestal uklidnˇovat a věří, že to zvládnem...jsem mu za to vděčná. Tenhle měsíc ještě nevím na čem jsem... čekám ještě týden a pak se uvidí... Ale díky i vám, vidím, že v tom nejsem sama, a kdyby náhodou nic, tak "prstíčkovou" metodu vyzkouším a kdo ví, třeba pak budu psát, že čekáme....
LANA CHCI MÍT MIMI
  • 
25.7.2007 16:39:53
tAK NEVÍM JESTLI TO PUDE SKUSÍM TO TET PRÁVĚ NEVÍM JESTLI NEJSEM TEHU PROZOŽE JSEM TO MNELA JENOM 3DNY A TEČE MI NECO S PRSOU ALE PRSA MNE NEBOLÍ TAK NEVÍM KDYŠ TO NEVÍDE TAK TO SKUSÍM DÍKY ZA RADU
16.7.2007 9:12:01
Ahojík,ty ovu testy si kupuju a alespoň tam zahlídnu ty dvě čárky:))).Docela mi to vychází přesně,takže ovulaci mám..Jsou dny,kdy na to ani člověk nemyslí a říká si,že aspoň může dělat to a to..a pak jsou dny,kdy potkáváte maminky s kočárky anebo těhotnými bříšky a v tu chvíli je vám do breku,ale pak jsou dny,kdy si řeknete no vždyť je ještě čas,alespoň budu lépe připravená,stejně potřeba udělat to a to..Prostě vyšlo to jiným,tak nám to vyjde taky!!!!!Nevzdávejte to snažilky,musíme být trpělivé a vzájemně se podporovat.Také gratuluji těm,kterým se už zadařilo a vlilo naději do nás ostatních snažících se...
Lenďa
  • 
13.7.2007 14:59:11
Holky, velké gratulace k tomu, že se to zadařilo. Já jsem také vyzkoušela ovu test tento měsíc a následný den po // jsme to vyzkoušeli, tak uvidíme, jestli se zadaří. Bazální teplotu chce po mně doktorka, tak ty 2 měsíce kvůli ní musím vydržet. Chce to vidět, tak jí to dopřeju. Jinak bych nikdy neřekla, že člověk tomu takhle propadne. Ale s ohledem na délku snažení (10 měsíců) a věk (29) se na to nedá nemyslet a neřešit to. Někdy jsem strašně smutná, když vidím tolik těhotných kolem sebe a já si sáhnu na svoje propadlé břicho, tak se mi chce z toho brečet. Ale řeknu si, ono to přijde taky. Všem ostatním držím palečky a těm co se to povedlo, ať těhotenství zvládnou dobře s úsměvem na tváři.
[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 898 [Dalších 718 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.