|
|
13.7.2007 13:07:17
Souhlasím s tebou.Už jednou jsem tady všem radila zakoupit ovulační test.Stačí i ten levný za 110 kč kde jsou v jednom balení tři testovací proužky.Na krabičce je napsáno kdy je nejvhodnější doba na testování a to zjistíte podle délky cyklu.Pak přesně víte který den máte moč testovat.Pokud je test pozitivní tak k ovulaci dojde v příštích 24-48 hodinách.Tento test je jednoduchý a nemusíte každé ráno myslet na měření teploty!Právě když každý den myslíte na měření teploty tak tím víc myslíte na to těhotenství.A pak se vám to pořád nedaří,protože na to pořád myslíte a manžel se vás pořád ptá jaká byla teplota atd.Čím víc na to myslíte tím je to horší.Nám se to podařilo jen díky tomu,že jsme měli oba tolik práce,že na to nebylo ani čas myslet.Nejvíc práce nám dalo stěhování,hodně směn v práci a ještě zařizování svatby!Pak už jde těhotenství stranou a vlítnete do toho ani nevíte jak :-)a jen se divíte když si uděláte ten nejlevnější těhotenský test a máte tam konečně ty dvě vysněné čárky :-).Přeji všem kdo si přeje ty dvě nádherné čárky ať se to co nejdříve povede tak jako nám za 11měsíců snažení.Lucka 6tt
|
Hanča |
| • |
13.7.2007 9:14:30
Nejsem odborník, ale měřit si bazální teplotu mi přijde docela nepohodlné.... já si koupila OVU test Lady-Q - stojí kolem 500kč, ovulace se zjišťuje ze slin, je to pohodlnější a funguje to. A spolu s pomocí odtažení děložní stěny od čípku - jsme nyní ve 3. měsíci.
OVU test Lady-Q a metodu pomoci spermijím k vajíčku vřele doporučuji :) |
Lenďa |
| • |
12.7.2007 21:53:19
No holčiny, to máte teda pravdu. I když se snažím myslet na jiné věci, pořád ta touha po mimi je silná. Moc si ho už přeju jako každá z vás. Nyní mi někdo poradil, abych vyzkoušela ovulační testy, tak jsem to zkusila, byli tam //, tak jsme se snažili "na povel". Kdyby mi někdo před několika lety řekl, že budeme plodit a ještě na povel, nevěřila bych mu. Říkám si, že už jsem to na té přírodě nechalo dost dlouho, tak to zkusíme takto. Byla jsem i na gyndě, a mám začít si měřit bazální teplotu, až budu mít 2 měsíce naměřeno, mám dojít. Je to všechno začarovaný kruh.
Všem vám přeji hodně štěstí, protože to všechny moc potřebujeme. |
| • |
11.7.2007 11:27:22
Jo Roni asi máš pravdu, může se stát že sama sebe přemlouváš ať na to nemyslíš, ale o to víc na to myslíš a hryže tě to vevnitř...co když se to teď povedlo a když na tebe z testu po pěti minutách zírá jen ta protivná jedna čárka a ty u toho testu stojíš dalších pět minut a pořád nic, tak si říkáš že je ten test asi špatnej a že jsi tento měsíc určitě těhotná...nakonec přijde menstruace a ty si pořád říkáš, že i když máš M tak můžeš být těhotná.....pak se teda přemluvíš k tomu věřit jak testu tak každoměsíčnímu černýmu snu. Asi je to v nás tak zakódovaný že to prostě nejde ven....nepomůže ti ani dovolená, ani práce, ani stěhování....prostě nic.
Jo jde jen o štěstí.....psychiku.....touhu? Pa pa Janina |
|
10.7.2007 15:24:53
Ahojík holčiny,tak mi ta hra na to,že o těhotenství nepřemýšlím a vůbec nepočítám PD a taky se už vůbec při milování nesnažím cpát nohy až ke stropu nějak nejde.Sama sobě namlouvám,že na to nemyslím,ale spíš na to myslím stále.Kámošce se zadařilo a je v třetím týdnu a i když jí to moc přeju,je mi to sobecky líto.Chtěla bych už to zažívat taky a sdílet s ní pocity a potom starosti o kočárek a postýlku atd.Vím,že tím vše kazím,ale ať se snažím jak chci,musím bádat nad tou přírodou.Plánované těhotenství je kříž,lepší by bylo do toho spadnout nevědomky a hotovo!!To na to nikdo nemyslí,páč o tom ani neví a spíš doufá v opak.To je holt život,dokud nad tím budu rozumovat,tak to nepůjde.To je tedy zamotanej kolotoč.Včera jsem si dělala testík a zase tam byla ta ošklivá jedna čárka,jak já ji nesnáším!!!Tak sobě i vám držím palce,ať na to tolik nemyslíme a překvapí nás ten příchod prcka co nejdřív!!!!
|
| • |
10.7.2007 10:59:07
Ahojky snažilky. Tak jsem po další M a čekám na plodné dny...ani nevím kdy je mám. Není lepší to nevědět? Asi jo, jinak bych byla zase ve stresu a doháněla manžela k šílenství s tím kdy se máme a kdy se nemáme milovat. Je mi to teď nějak jedno i když přijdou i lítostivé dny kdy na to pořád myslím. Říkám si že už jsem toho za těch tři a půl roku udělala dost a tak si dám teď tak trochu psychickou dovolenou. V prosinci mi chce paní doktorka nasadit přášky na otěhotnění tak toho vyšilování do vánoc nechám a po novém roce se uvidí. Při nejhorším zůstanu u jedáčka (ještě že ho mám).
Tak děvčata, hlavy vzhůru a hodně štěštíčka. Pa pa pa Janina PS: Dádinko, je mi líto co se stalo-já si vždycky říkám "mohlo být i hůř". Proto držím palečky aby už bylo jen líp a aby jsme se potkali na těchto stránkách a mohli si říct JSEM těhulka :-)))) |
|
|
7.7.2007 21:24:03
dik za optani pavli.uz je to lepsi ale furt na to musim myslet.koupila jsem si cincilku a staram se oni.docela mi pomaha prijit na jiny myslenky.ale to vis je mi to lito.doufam ze to tvoje mimi bude krasny a hlavne zdravy.my ted musime se snazenim na pul roku prestat.nevim jestli jsem nepotratila i pro to ze jsem tesne pred otehotnenim byla na tetanovku.nevim.doufam ze se mi to v hlave brzy srovna a uz na to otehotneni pak nebudu tolik nalehat jako ted.tak at ti testiky dobre dopadnou a drzim palecky vsem snazilkam.papapapapa
|
Pavla 1dítě,14tt |
| • |
7.7.2007 17:24:08
Gratuluji všem,komu se ukázaly dvě čárky. Já jdu za týden a půl na tripl test. Dádinko, jak se Ti daří?
|
|
|
5.7.2007 23:21:41
Milé snažilky.Právě jsem v 6tém týdnu těhotenství a ani nevím jak se to stalo.Snažili jsme se o miminko skoro rok a teprve potom co na to snažení nebyl čas a myšlenky byly někde jinde,se nám to podařilo.Před tím jsem vyzkoušela snad všechny metody o kterých jsem se dočetla na internetu.Asi nejvíce mi pomohl ovulační test!A také jsme na to přestali oba myslet a jen jsme si to milování chtěli pořádně užít,a v tom to asi bude :-).Všem snažilkám přeji hodně štěstí a ať se vám to také podaří tak jako nám.Tak to nevzdávejte!!!Držím palečky!!!Lucka
|
Lenďa |
| • |
3.7.2007 21:35:31
Roni, mluvíš mi ze srdce. Taky se snažím nemyslet na mimčo, neupínat se k tomu, ale spíše plánovat různé letní výlety a těšit se na ně. A dále plánuji stěhování do domečku. Můžu uznat, že to zabírá. Tak vzhůru do užívání, milování, ...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.