|
29.6.2007 8:47:32
To je mi tedy líto,člověk má takovou radost,naději a pak přijde zklamání..ale nevěš hlavu,hlavní je,že se to už jednou povedlo.Říká se,že po takové smutné události se nové těhotenství zrodí téměř hned,tak třeba to bude tvůj případ a když ne,pak máš ještě spoustu času...venku je nádherně,tak si to musíme všichni užívat,milovat se,odpočívat a určitě se časem zadaří:-).Já jsem přestala počítat dny,soustředím se na letní výlety a práci kolem domečku a nechávám to na přírodě.Někdy si postesknu,ale snažím se moc neupínat k touze po mimču.
Moc Vám všem držím palečky,aby nám to romantické léto přineslo jen šťastné období... |
Lenďa |
| • |
28.6.2007 17:39:32
...to je mi moc líto, že to takhle dopadlo. Nevěš hlavu, ten správný čas zatím nepřišel, ale určitě brzy přijde. Zkus přemýšlet nad jinými věcmi než je mimi (naplánuj nějakou romantickou dovču, stěhování apod.), hned přijdeš na jiné myšlenky. U mě to moc funguje, co vymýšlím dovču a stěhování, cítím se dobře a ty budeš taky. Myslím, že se budete moc hned snažit, bylo to hodně brzy. Nesmutni. Když budeš, začni si psát svoje pocity na papír (dostaneš je pryč ze sebe).
|
|
|
28.6.2007 12:55:11
tak holky a je to pryc.potratila jsem.vcera jsem byla v nemocnici na vycisteni.nic prijemnyho.ono to bylo nejak cely spatne od zacatku.doktori tam nic nevideli tak se bali aby to nebylo mimodelozni.byli z toho nejaky zmateni.no nic v pondeli jdu na kontrolu tak uvidime co mi rekne.nevim za jak dlouho potom se smi delat na miminku.jsem nejak v klidu asi mi to jeste nejak nedoslo.tak zatim papa holky a ostatnim drzim palecky aby nedopadli podobne.:-(doufam ze uz mne to priste nepotka
|
| • |
27.6.2007 8:13:28
Moc ti držím palečky aby bylo vše O.K. Snad ti to pomůže. Hlavně napiš jak jsi dopadla. Pa pa Janina
|
Lenďa |
| • |
26.6.2007 21:01:25
...moc ti držím palečky, aby to dopadlo dobře. Dej vědět.
|
|
|
26.6.2007 14:35:37
ahoj holky.tak mam spatne zpravy.vcera jsem zacla slabe krvacet tak jsem hned bezela k doktoru.ten mne vysetril a rekl ze na teh.to nevypada ale vzali mi krev jestli jsem.tak jsem tam dnes volala a rikala sestra ze tedy podle testu jsem tehu a ja ji rekla ze krvacim tak mam jit zejtra opet k doktoru.bud si pujdu lehnout anebo ze se to muze vyvijet nekde mimo delohu.uz jsem to obrecela.jsem nestastna.nevim proc krvacim.mam strach.drzte palecky aby to bylo ok.bojim bojim.pa
|
Pavla, 1dítě |
| • |
26.6.2007 12:27:53
Ahoj, četla jsem, že se nemusíte milovat tak často, stačí v plodných dnech jednou za tři až pět dní. Když se to povedlo nám, tak jsem v plodných dnech na to myslela a tulili jsme, když se nám opravdu chtělo. Asi to má vliv na kvalitu a množství spermií.
|
Lenďa |
| • |
25.6.2007 20:03:04
...tak to je dobrá zpráva. To já jsem dnes taky zkoušela test, protože jsem 2 dny po očekávaném termínu a nic, ale to jsem i předpokládala. Nyní se dostavila bolest břicha, ...tak zase nic. Ten test byl můj první, za tu dobu snažení, protože jsem MS dostala vždy dřív než byl očekávaný termín. Ale nejlepší na tom je, že jsem nám naplánovala výlety v plodných dnech a teď se mi to všechno posune. NIC SE PROSTĚ NEDÁ NAPLÁNOVAT!! Tak aspoň nebudu nic počítat.
Vzhůru do plození, hlavně opravdového milování. A těm co se to podařilo přeji hodně štěstí. |
|
|
24.6.2007 15:20:25
ahoj holky.tak jsem se dockala po skoro deviti mesicich jsem nedostala ms.na testiku byli //.ve stredu jdu k doktoru tak doufam ze bude vse ok.mam nejake spineni tak mam i strach aby to nebylo neco spatnyho.prstiky nam k tej udalosti urcite dopomohli a jeste jedna vec.sestra mi poradila ze kdyz nemohla otehotnet ona tak ji nekdo poradil aby mela orgazmus az po svi polovicce.ze to pry funguje jako vysavac tech spermiek.tak jsem to taky vyskousela a asi i to pomohlo.tak vam vsem drzim palecky aby ste se taky brzo radovali jako ja.papa a drzte palecky aby to bylo dobry
|
Lenďa |
| • |
22.6.2007 18:25:02
Jani, Roni, nějak už taky na to nemyslím. Objednala jsem prodloužený víkend, tak se těším, až vypadneme z domova. Manžel pořád pracuje, a když nepracuje, je strašně unavený :o( Tak se těším, že vypne. Objednala jsem to sama a předhodila jsem mu to jako hotovou věc. Kdybych to neudělala, asi bychom nejeli. Už se moc těším. Za chvíli se budeme stěhovat, tak se těším na zařizování i na to stěhování. Přijde člověk na jiné myšlenky.
Holky, oběma vám přeji hodně štěstí.....ono to určitě vyjde, dřív nebo pozdějc. :o) Lenka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.