| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 898 [Dalších 688 >>]
snažilka eva
  • 
21.6.2007 19:31:48
ahojky,

myslím, že když použijete tuto metodu ihned první měsíc, můžete očekávat ihned radostnou událost jako já :-))
Něco na poloze čípku v pochvě bude. Snažili jsme se již dva měsíce a nic. Když člověk zjistí, že jeho čípek je úplně "přilepen" k děložní stěně a spermie se do něho nemůžou dostat, pak bych na těhotenství mohla čekat také dva roky .
Je to dobrá metoda a budu ji rozšiřovat dál!!!
Mnoho úspěchů přeji všem snažilkám!

Eva.
  • 
21.6.2007 10:31:58
Ahoj Leni a Roni,
mě na odreagování stačilo aby mi doktorka napsala Proveru. Nevím proč ale co jí beru tak jsem v pohodě, mám dobrou náladu a na mimi si ani moc nevzpomenu. Prostě jsem si asi nacpala do hlavinky že to nakonec nějak dopadne a že to není tak tragické čekat na mimi tři a půl roku-jsou na tom i hůř. Moje kamarádka čekala na zázrak osm let-za tu dobu po hormonech nabrala třicet kilo a na umělém oplodnění byla 15krát. Nakonec to šlo přirozenou cestou na dovolené. Jde jen o to nebrat to smrtelně vážně.....holky řekněte si že pokud otěhotníte na podzim tak se vám mimi narodí v létě.....to je přece nejkrásnější roční období. Možná že vám to pomůže na chvilku zapomenout na plození dětí a budete si užívat sex pro ten skvělej pocit :-)

Držím palečky a hodně štěstí...Janina

PS: Taky mám občas deprese, asi jako každý!
Lenďa
  • 
19.6.2007 22:02:20
Ahoj Roni, ano to znám taky....počítání plodných dnů...je to kolotoč. Myslím si, že by ti pomohl někdo jako mě, co se zabývá metodou - One brain. Zkus se podívat na internetu, kdybys chtěla nějaký kontakt, ozvi se, i případně nějaké další informace. Napiš mi klidně na mail: lenculda@post.cz. Ráda ti vše popíši a vysvětlím. Rozhodně se cítím lépe (psychicky).
19.6.2007 9:49:49
Ach jo,taky blbnu.Mám plodné dny a udělala jsem nám z milování povinnost.Vůbec si neužívám,myslím jen na to,jestli to tentokrát vyjde a jestli můžu udělat něco proto,abych šanci zvýšila.Přitom vím,že to je ta největší blbost a pokud se na to upínám,tak to nikdy nepůjde.Jenže jak z toho kolotoče ven??Mimo plodné dny už nemám o sex vůbec zájem.Asi bych potřebovala spíš nějakého psychologa...neumím se od toho odpoutat a čím víc si říkám,že na to myslet nesmím,tak neustále blbnu:(.
zuzka z ústí
  • 
18.6.2007 16:30:01
Je to paráda,snažím se otěhotnět už rok,doufám,že tohle zabere...Dík za radu
Lenďa
  • 
14.6.2007 20:46:19
Roni, Jani a všechny ostatní, všem vám držím palce, ať to vyjde. Nám se zatím nedaří (3/4 roku), ale pokouším se nevěšet hlavu (občas to nejde a MS obrečím). Hlavně si moc přeji, abych na to mimi vůbec nemyslela, ale pořád to nějak nejde. Nejde nemyslet na něco, co si člověk moc přeje. Ale věřím tomu, že psychika je nejdůležitější věcí, která hraje ve snažení největší roli. Už jsem byla i na kinezce, kde jsem odbklovávala stres.
Všem vám přeji krásné slunné dny, užívejte sluníčka a nemyslete na mimi. Taky jednou bude :o) ..teda doufám.
P.S Příští měsíc se budeme stěhovat, budeme na dovče, takže budou jiné starosti než jen mimi, mimi,....Lenďa
  • 
13.6.2007 13:20:24
Tak můj těhotenský test byl negativní a taky pravdivý. Periodu jsem měla. Ale neztrácím naději, hlavně teď když se se mnou do toho pustila i moje doktorka. Po třech letech jsem teď začala brát Proveru a v listopadu (když se do té doby nic nestane) bude ještě větší pomoc ze strany lékařů. Sice se strašně bojím brát hormony že budu ještě víc obézní než jsem teď ale za ty tři měsíce a pak dva měsíce odpočinku nic nedám (proveru mám brát jen tři měsíce a pak do listopadu počkat na další pokračování). Vím že mám špatnou funkci tělíska a tím pádem ovulaci jednou za tři měsíce, manžel nemá zrovna ukázkovej spermiogram, ale snažíme se.......ať s vitamínama tak s informacema. Musím říct že mi dost tyto stránky pomohly, jsem informovanější.

Roni tobě držím palečky a nastávajícím maminkám kterým pomohl tento článek přeji hodně štěstí v těhotenství, při porodu a při výchově.... Janina
Pavla,1 dítě, 10tt
  • 
8.6.2007 11:46:36
Děkuju za gratulaci, stačí i to málo, co tam potřeš, já se vždycky snažila, aby nic nevyteklo, proto jsem se pokládala ještě polštářem. Je fakt, že někdy může být čípek nalepený na stěnu a spermie se tam nedostanou. Je to tak jednoduché, ale mě by to nenapadlo.
8.6.2007 9:14:29
Ahoj Pavli,tak to ti moc gratuluju.O těch plnotučných výrobcích jsem neslyšela a je fakt,že takové věci skoro nejím.Z mléčných výrobků se mi dělá špatně:((.No ale aspoň ty jogurty bych zkusit mohla.
Co se týče prstíčkové metody,tak nevím,jestli to dělám správně.Vždy,když si prstem pokusím sperma zavést až k čípku,naopak vyteče ven a tam potřu pouze to množství,co mám na prstě.Stačí to??Je fajn,že Vám to konečně vyšlo,přeji ti krásné těhotenství a potom hodné a usměvavé miminko:).
Pavla ,1 dítě a 10tt
  • 
7.6.2007 16:49:04
Je mi 31 let a máme 1 dítě. Snažili jsme se 8 měsíců o druhé miminko, už jsem byla zoufalá. Stále jsem na to myslela, proč nám to nejde. Jestli nejsem nemocná, co vaječníky, mám ještě vajíčka... Pročítala jsem různé diskuse. A poprvé, co jsem vyzkoušela prstíčkovu metodu, a vyšlo to. Opravdu ji doporučuju. Pak ještě:
- na netu jsem si na www.cenap.cz zjistila všechno o měření teploty atd. a byla jsem s nimi v kontaktu. Od ledna jsem sledovala hlen, čípek, teplotu.
- slyšela jsem, že pití a jedení netučných výrobků výrazně snižuje schopnost otěhotnění, že 80% žen nemohlo otěhotnět - nakoupila jsem plnotučná mléka a jogurty (aspoň do otěhotnění)
- užívala jsem Calibrum Baby Plan
- manžel se přestal sprchovat ve vařící vodě, ale ve vlažné
- plodné dny mám všelijak, otěhotnět se může před, během i po menstruaci
A pak když to šťastní jako blechy říkáme rodičům, tak manželova maminka za pár dní řekne, mohli jste ještě rok počkat. Holky snažilky, ať se vám ukážou dvě čárky. Já bych pro to udělala všechno.
[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 898 [Dalších 688 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.