|
5.6.2007 9:50:37
Ahoj Jani,tak co,jak jsi dopadla??Já jsem to včera dostala,takže alespoň to..za dva týdny začnu dělat ovulační testy,koupila jsem si jich rovnou 7:)).Pak se na to vrhnem od začátku:)).Ještě mne čekají 2injekce,ale snad to možnost otěhotnění nějak moc nesnižuje:(.Naplánovala jsem si týden tak,že nemám moc času přemýšlet o tom,jak moc se těším na ty dvě malý červený čárky.Chodím na spinning,do posilky a do lesů na procházky s pejskem.Snažím se jíst hodně zdravě,prý to taky pomáhá..Přinejhorším třeba něco aspoň zhubnu,v létě se to hodí:))).Tak mi napiš,jakpak ty jsi na tom..pa pa
|
| • |
29.5.2007 13:09:22
Ahojky Roni.....
Nemyslet na to nejde, já teď třetí den čekám jestli jo nebo co. Bříško mě bolí, prsa taky, ve výtoku jsem měla před třemi dny dvě kapky krve a nic z toho. Jsem z toho celá nervózní a test se bojím udělat že mi vezme iluze. Myslím na to kudy chodím a tak pro tebe radu na odreagování nemám. Snad být v práci od rána do večera a nezastavit se, to ale taky u mě nefunguje. Tak držím palečky a papa holčiny. Janina |
|
28.5.2007 13:42:59
Ahoj holky,tak jsem to ještě stále nedostala:(((.Je to už tři týdny přes očekávaný den a týden+tři dny od té injekce.Nevím,jestli se máme v této době nějak usilovně vůbec snažit,protože plodné dny nepoznám.Teplotu jsem zatím nezkoušela měřit a o žádném hlenu nevím(kalhotky mám čisté)?!Navíc bez menstruace netuším,jestli vůbec jsou...Nechci být netrpělivá,to vím..ale když já na to nemůžu nemyslet a nedumat nad tím.Copak vy snažilky,máte někjakou novou informaci či metodu,abych se aspoň odreagovala??
|
PajaMM |
|
|
23.5.2007 7:19:14
Neni zac, hodne stesti!
|
|
|
22.5.2007 21:46:20
ahojky.diky moc za info.to se pak zeptam u doktora az tam pujdu.je fajn ze se da takhle poradit.jeste jednou dik a papa
|
PajaMM |
|
|
22.5.2007 20:15:56
Ahojda. Cviceni podle Mojzisove by ti mel napsat tvuj gynekolog, jinak si to budes muset hradit. A taky by ti mel poradit, kde ho ve vasem meste nebo okoli provadeji. Je to specialni cviceni, ktere te ale musi naucit odbornik, nemela bys to cvicit jen tak sama, mohla by sis spis ublizit. Cviky te nauci a jednou za cyklus se jezdi na kontrolu a mobilizaci. Normalne lecba trva 6 mesicu....A ja muzu jen doporucit. Tady je odkaz na stranky, kde se dozvis podrobnosti a je tam i seznam organizaci, ktere Mojzisovou delaji. Ale neni tam vse, to je jasne. KDybys chtela, napis mi na mail a muzu ti napsat vic. A odpovedet vsechny tve otazky :-)
http://www.volny.cz/novacka/mojzis/mojzis.htm HOdne stesti! |
|
|
22.5.2007 16:41:40
ahojky tak to mi je lito.ja taky dnes dostala M tak jsem z toho taky smutna.tak jsem uz i premyslela ze se musim necim zamestnat abych na to nemyslela ale nevim cim.a asi uplne prestanu premyslet nad plodnymi dny.ono asi cim vic to chci tak to nejde.tak to asi necham na osudu.ale jeste bych mohla a ty taky skusit tycviky podle p.mojzisove.ale ja taky nevim jak na to?poradte holky.sim sim.a drzim vsem palecky papa
|
| • |
22.5.2007 16:35:36
Ahojky!
K těm těhotenským testům musím dodat že záleží na množství hormonů ženy v těhotenství. Když jsem čekala první tak mi vyšel negativně a po třech dnech mi doktorka řekla že jsem v sedmém týdnu(což už je dost na to aby to test odhalil - podle tabulek). Taky mě mrzí že ti to těhotenství tentokrát nevyšlo. My s manželem čekáme na tento zázrak něco přes tři roky, vyzkošela jsem snad vše-od měření bazální teploty přes ovulační testy, počítání plodných dní, Jonášovu metodu, prstíčkovou metodu a zasekli jsme se na vitamínech a čekání) Zase si říkám že všechno trápení má svůj důvod. Třeba tě ještě něco čeká než se ti to miminko povede. Na první jsem si taky počkala dva roky a za tu dobu se toho stalo opravdu hodně v čem by to miminko bylo dost těžký mít.... Držím Vám holky všem palce... Pa pa Janina |
PajaMM |
|
|
21.5.2007 9:43:27
Nebud nestastna!!!! Ja to mela stejne a presto jsem otehotnela. Sice to dopadlo spatne, ale to uz je jiny pribeh.
Mne na zpravidelneni cyklu, ovulaci, MS a otehotneni pomohlo cviceni podel Mojzisove. Zkusila jsi to? Klido mi pisni na mail, dam ti nejake info, kdyz budes chtit. I o tom, jak poznas ovulaci. Jinak ja mela nepravidelny teda spis nemela vubec cyklus, dostavala jsem injekce, pak Utrogestan a zabralo vazne az to cviceni. Tak jen doporucuju. |
|
21.5.2007 9:00:05
Ahoj holky,tak bohužel nic.Přesto jsem to nějak nepochopila.Doktorka mi řekla,že je vše ok a v normálním stavu,ať to zatím neřeším a užívám si sexu:),jen mám línější vaječníky.Poslala mne na injekci abych to dostala,ale sestřička mi u píchání injekce řekla,že tam musím ještě 3x přijít na injekce,protože mám cistu na levém vaječníku,tak proto nemám menstruaci.Tohle mi doktorka vůbec neřekla,ale do karty to sestře napsala.Teď jsem z toho celá jelen,jak můžu otěhotnět s cistou a když nemám měsíčky pravidelně,ale pouze vyvolané injekcí,jak poznám plodné dny??|V pátek jsem to obrečela,ale přítel mne uklidnil,že to prostě nebudeme řešit,budem se milovat jak bude chuť a ne podle plodných dní.Jenže to nejde,na to nemyslet,když potom tolik toužíte:((.No však to asi určitě sami znáte,že když někdo moc chce,tak to prostě zrovna nejde,chjo už aby z nás byli maminy a my řešili příjemnější věci.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.