|
|
18.5.2007 16:09:43
ahojky roni.tak to ti taky drzim vsechny palecky co mam.dneska je patek tak uz neco vis?co doktorka?my se s muzickem snazime uz pul roku a furt nic.taky bych uz mela rada brisko.tak napis jak si dopadla.papa vladka
|
Lenďa |
| • |
18.5.2007 15:57:36
Ahoj, dej vědět, jak jsi dopadla. My se zatím jen snažíme (8 měsíců) a už mě to moc nebaví. Držím ti palečky a kdyžtak budu tiše závidět, když ti to vyjde.
|
|
16.5.2007 14:30:18
Ahoj holky,
Jsem hrozně ráda,že jsem objevila tohle forum.Ještě předevčírem jsem smutnila a v hlavě mi výřilo milion otázek a obav,ale teď vidím,že nejsem jediná,kdo takhle nesmyslně plaší.Snažíme se o mimi teprve tři měsíce a já už se obávala nejhoršího.Taky jsem myslela že prostě vysadím a bude:).O plodných dnech jsem ani nepřemýšlela.Minulý měsíc jsem si početla,jak se počítají a hned si nechala vypočítat tabulku.Ony dny mi vyšly přesně na dovolenou v Egyptě,tak jsem byla šťastná jako blecha:).Hned po návratu jsem to nevydržela a dělala si test.Ten vyšel negativně(no jak jinak..),po 4dni zpoždění MS mi test opět vyšel negativně a to byl už ten dražší a přesnější.Teď už je to 8 den,co jsem to nedostala a v pátek jdu k doktorce.Jsem nervozní,nevím na čem jsem:(.Myslíte,že je možné,že by mi oba testy vyšly špatně?Možná je to ale nervového původu,jak pořád čekám a bojím se anebo ještě změna klimatu..Takhle brzy to doktor stejně nejspíš nepozná:(.Páni to jsou teda nervíky:(. |
Lenďa |
| • |
15.5.2007 16:23:01
Díky Vlaďko za povzbuzení. Nyní chci vyzkoušet "šarlatánku", jsem zvědavá,jak to bude probíhat. Už jsem se k ní objednala na příští týden. Měj se hezky.L.
|
|
|
15.5.2007 15:57:07
ahoj leni.to ti tedy drzim hodne palecky aby se vam to uz povedlo.nebud smutna ono to pride v ten pravy cas.my to taky skousime uz vic jak pul roku a stale nic.manzel jezdi kamionem takze jsme i dost malo spolu takze ty moje plodne dni asi furt obchazime.nemyslet se na to neda.jsem uz z toho taky trochu smutna ale porad neklesam na duchu.ono se to jednou povede.jen doufam ze driv nez za dva roky.tak ti drzim palecky a drzim palecky i vsem touzicim aby se to brzo povedlo.vladka:-)))
|
Olga, syn 4 roky |
| • |
14.5.2007 10:04:52
Ahoj,
už jsem tady přečetla snad vše, teď čekám jako asi spousta žen. Zkoušeli jsme teď ovulační testy, měření teploty i prstíčkovou metodu a Proveru na prodloužení cyklu (předtím cyklus i 20 dní). Teď bych to měla dostat, ale zatím nic, tak jsem si udělala test, ale ten negativní. Tak nevím nevím. Máte někdo zkušenosti s ovulačními testy? Měla jsem tam jeden den dvě čárky, ale ta testovací byla světlejší, tak jsem druhý den čekala, že bude tmavá a bude to ovulace, ale byla tam jen jedna, takže ovulace byla asi ta světlejší čárka předchozí den. No, zkoušeli jsme to pořád. Nevíte někdo, jestli když ta testovací čárka není úplně tmavá, jestli to nemůže znamenat nějaký problém, třeba že ovulace neprobíhá tak jak má? V návodu píší, že musí být stejně tmavá nebo i tmavší než ten kontrolní proužek a to jsem já neměla. První dítě se nám podařilo asi 3 měsíce po svatbě bez jakýchkoli problémů, ale teď to nějak řešíme, jelikož se nedaří přes půl roku. Děkuji za rady a všem co chtějí mimi, držím pěstičky :-) O. |
Lenďa |
| • |
12.5.2007 14:03:32
Ahoj holky, snažilky,
už také občas podléhám depresivním náladám, už se snažíme 8 měsíc a stále nic, kolem sebe mám samé těhulky nebo lépe už s prcky, jen se na ně podívám a jen závidím. Snažím se nepodléhat depresím a říkat si, ono to vyjde. Ovulaci bych měla během pár dní, tak uvidíme....hodně štěstí všem ostatním a těm, co se už zadařilo, hodně štěstí. Pište, jak se vám daří! "Prstíkovou" metodu vyzkouším. |
| • |
10.5.2007 9:22:28
Ahojky holčiny.
Další pokus se nezdařil a tak píšu a oznamuji, že mě to pomalu zmáhá a ubíjí. Další dvě kamarádky mají na testu //. Moc jim to přeju a Vám kterým se to už povedlo taky, ale mohlo by trochu toho šťěstíčka padnout i ke mě. No nenacházím nějak slova k mému stavu tak radši končím. Pa pa berušky. |
|
|
8.5.2007 15:14:10
ahoj veroniko.nikdy bych si taky nepomyslela ze budu jednou ze snazilek.uz mam skoro 3letyho syna Adamka a chteli by jsme s manzelem druhyho prcika ale uz to skousime pres pul roku a nic.ted je prvni mesic co skousim tvoji metodu tak jsem zvedava.akorat je tu jeste jeden problem.manzel jezdi kamionem tak jsme dost malo spolu a ja nevim jestli nahodou neobchazime moje plodne dny.a taky mam strach jestli nemam obracenou delohu protoze pri tom prstikovani jsem zjistila ze ten cipek mam hodne vzadu u zad a jeste je nejakej obracenej dozadu a ne dopredu.no nevim.doufam ze se to povede.dik za radu a vsem snazilkam preju aby se dalsi M uz nedostavila a meli hezky pupiky tedy i ja doufam za sebe.papa
|
Emka, 32, 14tt |
| • |
5.5.2007 12:24:05
Ahoj Janinko a ostatní skoromamči a snažilky,
hlásím že bříško roste, ale temné dny genetických testů jsou teprve přede mnou. Ale důležité je, že se podařilo touhle metodou otěhotnět nejen mně, ale i dalším snažilkám přede mnou i po mně - takže je velká naděje pro Vás všechny stále se snažící. Myslím na Vás, i když většinou přečtu příspěvky a sama nic nenapíšu. Jak jsem slíbila, tak sem budu chodit kontrolovat, jak to jde :)) Vydržte s optimizmem a nadějí - moc Vám držím palce i pěsti a jsem v duchu s Vámi :)) Emka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.