| • |
4.5.2007 9:22:30
Ahojky holky.
Jak koukám se Vám to všem daří. Asi jsem jiná protože jsem zase měla M, nějak na mě ty metody nefungují. Zkouším co se dá a nic. Pomalu začínám ztrácet naději. Nejhorší ale je že švagrový roste bříško, byla jsem s ní na ultrazvuku...to vám byl pohled pro bohy. Mimčo na nás ukazovalo viktorku a pak se schoulelo do klubíčka a dalo si obě ručičky pod hlavu. No prostě kouzelný!!! Jinak se všechny těhulky opatrujte a všem snažilkám držím palečky. Pa pa Janina |
Pavla, 1 dítě |
| • |
1.5.2007 19:29:03
O Jonášovi jsem se dozvěděla nedávno a moc tomu nevěřím. Ale nebude naškodu to zkusit. V jiných diskuzích jsem četla, že to holky chválili a dokonce si o tuto metodu psali a J. jim ji posílal (ne bezplatně). Je to podle fáze měsíce, kdy ses narodila. Já dva dny před úplňkem, přitom syna jsme počali přesně při úplňku, tak nevím. Pavla
|
Monik |
| • |
27.4.2007 12:50:10
Ahoj holky, dosud jsem pouze četla, ale teď se musím podělit. Snažíme se o miminko teprve od listopadu, ale před měsícem jsem si přečetla tyhle stránky a následující plodné dny jsem vyzkoušela prstíčkovou metodu.. a teď pozor, před čtrnácti dny měla přijít M a už dva testy mi ukázaly //. K panu doktorovi jdu až za týden, ale jestli se tohle povede, tak začnu věřit na zázraky, moc miminko chceme..
Jinak všem přeji, ať ty stresy a myšlenky zvládají co nejklidněji.. |
| • |
24.4.2007 10:21:29
Jsem ráda že tu mám další spřízněnou duši. Moc ti přeju aby se ti to povedlo. Není jednoduchý těm prckům vysvětlovat proč nemají sourozence, ten můj by ho chtěl teď hned...chovat, dávat mu dudlíka a vozit v kočárku.
Jinak čekám na konec měsíce jestli to vyšlo! Tak ap a napište mi jak jste na tom (těhulky) a jak pokračujete (snažilky). Janina |
Peťa + Dája (10/00) |
| • |
23.4.2007 13:44:21
...myslíš, že ta metoda funguje??? máš to vyzkoušený???
|
Peťa + Dája (10/00) |
| • |
23.4.2007 7:51:13
Ahojky Janino a všechny ostatní snažilky!!!
Jsem na tom, Jani, podobně. Mám doma úžasnýho šestiletýho Davídka. Taky chodí ze školky s otázkou, proč nemá sourozence. Doma škemrá, slibuje, že by všechny hračky půjčoval a rozdělil pokojíček. I manžel původně mluvil o tom, že nám jedno dítě stačí - v dnešní době... Před rokem ale změnil názor. HA jsem přestala brát minulý měsíc, takže se k vám všem přidávám a čekám :o) Všem snažilkám držím palečky a těm, kterým to už vyšlo přeji aby miminka byla zdravá a měla se k světu. Pa P. |
| • |
20.4.2007 12:14:36
Ahojky Věrčo a Emčo.
Je krásné poslouchat...tedy číst jak si to užíváte. Tento měsíc jsem měla úplně ukázkovou ovulaci, ale naděje si moc nedělám i když jsme se s manželem milovali. Teď už jenom čekám a doufám. Ortel má přijít koncem měsíce. Tak trochu jsem na to poslední dobou zapoměla, v práci je frmol a malej se taky moc snaží abych neměla na nic jiného čas. Před týdnem se dvoum kamarádkám narodili miminka...kluci Rosťa a Matýsek. Jsou nádherní. Taky se dočkáte a já taky budu mít to štěstí objevit na testu //. Držte palečky a opatrujte se. Pa pa maminy Janina |
Emka, 32, 13tt |
| • |
18.4.2007 12:14:11
Ahoj holky snažilky i Vy úspěšné
Věrčo - moc gratuluju :)))) Já jsem taky přesně jako ty začala brát vitaminy (Calibrum babyplan) a ten měsíc měřit teplotu a hned se to povedlo (celkem to byl 3. měsíc snažení po vysazení antikoncepce) + prstíčková metoda také prvně vyzkoušená. Janinko, je príma, že jsi nakazila celou rodinu. Teď začalo hezké jaro (skoro léto), budeme mít trošku větší radost ze života a všechno pokvete, určitě vás to naladí do pohody a povede se. Já jsem byla už 2x na UZ, naše miminko má už všechny orgány, prstíčky, nehtíky, ouška, duhovku - celkem asi 6 cm - mrňavej človíček. Na pondělním ultrazvuku leželo na boku a otáčelo se z jednoho boku na druhý , mrskalo ručičkama a nožičkama... úplně mě to odrovnalo - to si teprve člověk uvědomí, že je to živý tvoreček, že se hýbe. Byla to nádhera. Viděla jsem zadeček i obličej, takovou malou lebečku s otvorama na oči, nos a pusu, dalo si ručičku pod hlavu.. no prostě neuvěřitelné. Ještě mám před sebou všechna vyšetření z krve, tzv. genetiku, takže samozřejmě obavy ještě nějaké jsou, snažím se moc na to nemyslet a radovat se. tak do toho :))) úspěchy a pohodu ze srdce přeje Emka |
Věra +// |
| • |
17.4.2007 14:50:41
Tak to ti moooc držím palečky, myslím že to vyjde :-) Já papala listovku, asi tak dva měsíce, teploty jsem zrovna ten šťastnej cyklus měla takové nijaké, pořád 36.5 a po ovu 36.7, připadalo mi to divné (malý rozdíl), tak jsem si moc naděje nedávala. No a vidíš - vyšlo to. Na první UZ jdu za týden, tak dáme vědět - doufám že už tam bude srdíčko. :-)) Ahoj a informuj!!! Věra
|
| • |
15.4.2007 20:02:29
Ahoj Štěpánko,jsem na tom stejně jako ty jen s malým rozdílem,jedno dítě už mám.Pokoušíme se s manželém o druhé a zatím pořád nic.Taky nakukuji do jiných kočárku a někdy si připadám jako blázen.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.