| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 898 [Dalších 648 >>]
  • 
13.4.2007 11:45:37
Ahoj Věrko, tak to je bezvadná zpráva. Moc ti to přeji a začínám pomalu věřit že se to povede i mě. BT nic moc ale je to trošku lepší co beru kyselinku a Ečko. Pomalu jsem do toho Ečka uvrtala i manžela. Donedávna ho brát nechtěl, že prý jedno díťátko stačí....už si to nemyslí a čeká každý měsíc se mnou zda MS dostanu. Těď zrovinka ovuluju, tak drž palečky aby se zadařilo. Další MS mám mít 29. tak uvidím. Ty se opatruj a buď na sebe hodná, hodně se rozmazluj, protože těhotenství trvá pouze devět měsíců (což v poměru k životu je dost málo). Tak dej vědět co doktor a jak se cítíš ty. Pa pa holčiny snažilky. Janina
Blanka
  • 
11.4.2007 10:53:11
Ahoj všechny snažilky,
tuhle metodu jsem vyzkoušela po půl ročním marném snažení a opravdu zabírá. Hned první měsíc co jsem to vyzkoušela jsem otěhotněla. Teď už jsem ve 4 měsíci a těšíme se s manželem na přírustek.
Opravdu to funguje! Držím Vám všem palečky.
Věra +//
  • 
11.4.2007 8:44:59
Ahoj Jani, tak nám se v pátém měsíci snažení konečně zadařilo, jsou tu ty vytoužené //, ale vím, že je to teprve začátek a může se stát ledacos... Stalo se to právě v měsíci, kdy jsem měla BT dost divné a myslela jsem si, že neproběhla ovulace (rozdíl byl jen dvě desetinky). Test jsem si udělala ze zvědavosti - co kdyby). Jsem zatím jen dva dny po očekávané MS, ale test mám pozitivní už týden, tj. od 9. DPO - nejdřív jen slabounká čárka, teď už dobře patrná :-)) Bylo by to první mimi, tak jsem pořád napjatá a pozoruju se, což bych asi neměla :-)) Moc držím pěstičky ať ti to vyjde (i ostatním snažilkám), a dáme si zase vědět jak to pokračuje. Věra
  • 
3.4.2007 17:07:57
Ahojky! Gratulace! doufám, že už je to potvrzeno a vše OK. Písni jaké to probíhá. Jsme zvědavá. My se snažíme od ledna, o prtíkové metodě čtu teprve teď se asi bude aplikovat :-)
Držím palce!
  • 
3.4.2007 10:01:41
Ahojky spřízněné duše.
Tak jsem právě den po M a jsem zase tak trochu zoufalá. Pořád přemýšlím proč se nám to nedaří a proč všechny kolem mě mají bříška a nebo mi volají že mají pozitivní těhotenský test.....já vím že už jednoho moc krásnýho klučinu mám a že můžu být ráda alespoň za jedno dítě, ale já si pořád říkám že to druhý bych si víc užívala bez laktační psychózy a nenervovala se kvůli větrům a blinkání. A hlavně Milínek by měl sourozence. Taky mi chodí ze školky s otázkou proč nemá brášku. Manžel už začíná taky mluvit o mimču a to chtěl jedináčka. Prostě jsem asi nakazila celou rodinu:-)) Tak hlavně držím palečky a dejte vědět jak poračujete. Pa pa Janina
  • 
3.4.2007 10:00:07
Ahojky spřízněné duše.
Tak jsem právě den po M a jsem zase tak trochu zoufalá. Pořád přemýšlím proč se nám to nedaří a proč všechny kolem mě mají bříška a nebo mi volají že mají pozitivní těhotenský test.....já vím že už jednoho moc krásnýho klučinu mám a že můžu být ráda alespoň za jedno dítě, ale já si pořád říkám že to druhý bych si víc užívala bez laktační psychózy a nenervovala se kvůli větrům a blinkání. A hlavně Milínek by měl sourozence. Taky mi chodí ze školky s otázkou proč nemá brášku. Manžel už začíná taky mluvit o mimču a to chtěl jedináčka. Prostě jsem asi nakazila celou rodinu:-)) Tak hlavně držím palečky a dejte vědět jak poračujete. Pa pa Janina
Pavla snažílka, 1 syn
  • 
24.3.2007 16:35:11
Ahoj,
tady je adresa, kde lze výpočet provést online, nicméně je to rychlé, ale bohužel v němčině. Nahoru zadejte jméno a datum narození (Geburtsdatum) a vytvoří se okamžitě tabulky a s daty plodných dnů a w je pohlaví žena, m pohlaví muž. Zatrhněte možnost Ich will schwanger (chci otehotnet). Na těch německých stranách píšou, že je to přímo metoda Eugena Jonáše z Prahy... http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiologische_empfaengnisplanung.htm

Ještě vás prosím, napište mě někdo, kde (na jakých stránkách) si můžu objednat minimikroskop na zjištění ovulace ze slin. Předem děkuji.
Pavla
  • 
23.3.2007 16:00:53
Ahoj. Vím jak se cítíš jsme na tom stejně,o miminko se snažíme delší dobu a stale nic.Četla jsem spousu članku jak otehotnet,ale zatím nic nepomahá musíme se snažít a věřím tomu že to jednou opravdu vyjde.Naděje je tu stale.Veronika
Věra
  • 
20.3.2007 20:01:00
Tak co Emko, jak to pokračuje, jak ti je? :-) My zase nic, tak se vrháme do dalšího snažení... a ostatní holky? Nějaký další úspěch na obzoru?
Mějte se...V.
Hanzuli, 18tt
  • 
18.3.2007 13:26:00
Zdravím všechny snažilky,
my jsme se s manželem taky rozhodli, že už není na co čekat a chceme miminko. Z toho jak člověk pořád používá různou antikoncepci a spíš se "bojí", aby náhodou nebyl těhotný, když ještě nechce, jsem si naivně myslela, jak jednoduché to bude - prostě to zkusíme párkrát v měsíci "naostro" a musí to vyjít. Jak jsem pak byla zklamaná, když z toho nic nebylo. Začala jsem se tedy více zajímat, čím vzniku mimi pomoct, začala brát CalibrumBabyplan a dostala jsem se i na tyto stránky o prstíčkové metodě. A musím napsat, že se to hned napoprvé povedlo. Nevím, co v tom zahrálo větší roli - jestli vitamíny, správný den, nebo prostě tahle prstíčková metoda, ale doporučuji ji všem alespoň vyzkoušet.
Hodně štěstí a neztrácejte naději, určitě se to povede!
[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 898 [Dalších 648 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.