Věra |
| • |
1.3.2007 17:48:49
Ahoj Emko, moc moc ti gratuluju k velkému úspěchu a držím palce, ať vše dobře dopadne! Hezky se čte, že se to prostě daří a dodává to naději ostatním :-) Prstíkovou metodu jsem chtěla zkusit taky, pro všechny případy, ale v ty správné dny jsem čípek prostě nedokázala najít, nedosáhla jsem...přitom jinak ho nahmatám bez problémů... no musím doufat, že se třeba zadařilo i bez toho, nebo to zkoušet dál, vždyť jsem teprve na začátku. Takže se měj a hlavně podávej hlášení, co a jak! Ještě se zeptám - odkdy ode dne předpokl. početí myslíš že se dá poznat či vytušit, že to vyšlo? Ty sis dělala test už před MS, měla jsi prostě ten pocit??
PA Věra |
| • |
1.3.2007 11:53:36
Moc ti to přeju a trochu i zívidím. Já dneska dostala M takže uvidíme za další měsíc. Prstíčková metoda u mě ještě vyzkoušená nebyla a myslím že je načase. Tři roky čekání je už dost. Pak dej vědět jak pokračuje tvoje těhotenství a přeju ti ať si to krásně užiješ a bez problémů. Pa Janina
|
| • |
1.3.2007 11:53:13
Moc ti to přeju a trochu i zívidím. Já dneska dostala M takže uvidíme za další měsíc. Prstíčková metoda u mě ještě vyzkoušená nebyla a myslím že je načase. Tři roky čekání je už dost. Pak dej vědět jak pokračuje tvoje těhotenství a přeju ti ať si to krásně užiješ bez problémů. Pa Janina
|
Emka, 32 |
| • |
1.3.2007 11:01:51
Ahoj holky, sice to nemám potvrzené od doktorky, ale není pochyb, že jsem těhotná. Objednali mě až na 12.3., protože dřív by podle sestry nebylo moc vidět, ačkoli jsem na internetu viděla ultrazvukové snímky ze 4 tt, tak moje doktorka má asi nějaký méně kvalitní ultrazvuk. Měřím si ale bazální teplotu, teploty jsou stále vysoké - podle článků o symptotermální metodě je to opět jednoznačné potvrzení těhotenství - k tomu ty bolesti v podbřišku - nemám o čem pochybovat (a těhu test se taky nemýlí, zvlášť když byl 4 dny před očekávanou menstruací negativní, takže to nemůže být ani cysta ani nic jiného). Jediné čeho se obávám je mimoděložní těhotenství nebo spontánní potrat (častý do druhého měsíce těhotenství).
Prstíková metoda vyšla spolu s tulením ve správné dny na první pokus. Štěstí, že byl tenkrát víkend :)) - vlastně jsem si do té doby, než jsem všechno vyčetla na netu, myslela, že ovulace je cca 14 dní po skončení menstruace :)) - no to bylo tím, že když jsem brala antikoncepci, tak se všechno počítá od 1. pilulky, tedy cca po skončení menst. Takže ten slavný víkend jsem náhodou zjistila, že už jsem ovulaci asi měla :)) a to jsem si myslela, že tu prstíkovou natrénuju jako nanečisto :)) Fakt na tom něco je, protože já jsem viděla někde tady na stránkách, jak vypadá čípek, ovšem ten můj tak rozhodně nevypadá. Ten obrázek byl jako takový váleček s dírkou nahoře a já mám tvar jako pecka od meruňky, jakoby do špičky, s dírečkou na straně, ta jakoby přiléhá ke stěně pochvy - tam jsem teda musela popošťouchnout tu vzácnou tekutinu. Zase se na vás přijdu kouknout - pište, co vám jde i nejde, ať si můžem radit a zbavovat se splínů :)) Hezký den všem Emka |
| • |
28.2.2007 12:59:51
Moc ti gratuluju Emko. Doufám že to těhotenství máš potvrzené od doktora. Moc ti to přeji. Jsem jedna z těch co se dlouho snažili o miminko-po dvoua půl letech se nám to podařilo. Teď už tři roky zase toužím po druhém potomkovi a nic....stejně jako u prvního. Beru kyselinu listovou, vitamíny, měřím si bazální teplotu...prostě vše co jsem dělala než jsem přišla do jiného stavu s prvním synem. Jsem trošku v depresích, protože mi moje gynekoložka řekla že u druhého je to na to šup. Jak už jsem psala-tři roky a pořád nic. Každý měsíc čekám na menstruaci a zatím vždy jsem se jí dočkala. Doufám že i mě prstíčková metoda pomůže. Kdo nezkusil nemůže soudit. Přeji Vám všem hodně štěstí Janina
|
Věra |
| • |
27.2.2007 21:13:07
Ahoj holky, taky se už čtvrtým měsícem snažíme (je mi 31 a bylo by to poprvé :)), no zatím to nijak dramaticky neřeším, ale ráda si tady přečtu rady a zkušenosti... takže držím palce, ať vše vyjde :) Věra
|
| • |
19.2.2007 13:33:22
Verco to je super,dekuji dekuji,dekuji.Neverila jsem ze to funguje a ono opravdu ano.Nemohla jsem delsi dobu otehotnet protoze jsem pouzivala delsi dobu antikoncepci a mela opakovane problemi s mocovym mechyrem a po vyzkouseni teto metody jsem otehotnela.Moc dekuji za radu je to super a kazdemu bych to vrele doporucila. Katka R.
|
Emka |
| • |
19.2.2007 13:25:17
Milé holky,
nevěřila jsem, že se mi sem někdo ozve - prostě to vypadalo, že už nikoho nezajímá, jak tomu pomoct. Jste úplně první (kromě mého manžela), komu říkám, že to vyšlo hned 1. měsíc při pokusu prstíčkovou metodou :))))) Měla jsem dostat menstruaci 16.2., ale nevydržela jsem a 14.2. jsem si udělala test (citlivost 25). Bohužel mi valentinské překvapení nevyšlo - test negativní. Asi od poloviny cyklu jsem si začala měřit teplotu, takže jsem přesně zachytila ovulaci + prstíkovou + vitamíny Calibrum Babyplan - všechno jsem vyčetla tady na stránkách. Menstruace nepřišla, teplota se drží 36,8 (měřím v pochvě) No a včera 18.2. test - MÁM TAM DVĚ ČÁRKY !!! Bojím se ale, že se embryo neudrží - prý se to stává v každém 8. těhotenství. Dřív nebylo možné časné těhotenství detekovat, proto to byla prostě jen opožděná menstruace a nikdo to nevěděl. Takže vás sem teď budu chodit povzbuzovat a podporovat, protože věřím, že se vám to brzo povede. Myslím, že i přísun kyseliny listové (ta je největší součástí vitamínů babyplan) udělal své. holky, do toho :) Emka |
Lenyk |
|
|
16.2.2007 1:03:22
Ahojky,
jsem moc ráda,že to pořád ještě funguje.Byla jsem tu naposled před 3 rokama,když jsem se snažila otěhotnět a nešlo to tak rychle jak bych chtěla.Zkoušela jsem všechno včetně prstíkový metody.Nakonec jsem byla tak vyřízena ze všeho toho měření a stojek a počítání,že jsem se na to jednoho dne vykašla, strašně se opila a tu noc otěhotněla a dneska mám 2,5 letého kluka (no narodil se v sedmim měsící asi jsem to s tim alkoholem přehnala :-) Teď se snažim o další takže jdu znovu zkoušet všechny ty metody + musím najít recept na to aby to byla holka. Emko je mi taky 32let,tak snad se nám to povede. Všechny zdravim Lyn |
|
|
12.2.2007 12:56:47
Chci jen poděkovat,zkusila jsem to a prostě to vyšlo!Teď už jen,aby vše v pořádku pokračovalo jak má.Děkuji a doporučuji,ostatně v jednoduchosti je krása...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.