ELZA |
| • |
12.2.2007 5:51:03
Ahoj...
Tenhle článek jsem si četla už někdy před rokem a půl a musím říct, že jsem z té informace byla nadšená :o) Loni v lednu jsem vysadila HA a v červnu jsme si s partnerem řekli, že by jsme to mohli začít zkoušet. Jenže jak naschvál se objevili potíže s čípkem a nakonec jsem byla na podzim na dvou konizacích. Až ted v půlce ledna mi doktor řekl, že je vše v pořádku a že můžeme zkoušet mimi. Tak zkoušíme :) Tak za desetní si zkusím udělat test, pokuď do té doby nepřijde menstruace. Moc bych si přála, aby byl pozitvní, ale je mi jasný, jak obrovská náhoda by to byla :)) Takže jsem spíš skeptická.... Prstíkovou metodu zatím nezkouším (přítel je proti, prý až to nepůjde půl roku, tak ať si začnu, ale do té doby to chce nechat na přírodě), ale "uhrála" jsem nohy nahoře po skončení (jako aby to ze mě hned nevyteklo :o) Jen jednou jsem si tam sprmíky prstem tajně popostrčila, ale vzhledem k tomu, že jsem se škrábla, tak jsem to už příště nezkoušela :)) Jsem ráda, že tu je někdo i letos :o) |
Emka (32), nováček, mírně laxní snažilka |
| • |
31.1.2007 19:40:17
Ahoj holky,
poslední příspěvek jsem objevila na konci roku 2006 - copak jste už všechny otěhotněly? Já tedy zatím ne, už 3 měsíce neberu HA (předtím 12 let ano), zatím si nic neměřím a snažím se být v pohodě - začíná to ale na mě tlačit, ačkoli jsem si myslela, že to půjde už hned 1. měsíc. A ještě jsem špekulovala, jak to zařídit, aby to byla holčička nebo kluk :) Prstíčková metoda Veroniky mě zaujala, jsem realistka a tohle je logické a důvěryhodné. Takže tento měsíc to manželovi nedám zadarmo - to bude koukat :)) Přečetla jsem mnoho příspěvků v této diskuzi a obávám se, že bych mohla mít také potíže s prolaktinem (jestli to píšu správně), ale moje gynekoložka je dobrá akorát na to, aby mi udělala přednášku, jak jsem už za zenitem a co jsem čekala - nemám chuť se s ní jít o ničem radit, abych si vyslechla - co jsem vám říkala, já jsem hlavně porodník a podle toho mám své názory... Je báječné, že se člověk může se svým problémem tady na tom fóru ukázat a není na něj sám a tak je mu hned lépe na dušičce. Takže pište pište - ať se můžem dělit :)) Emka PS: Původně se můj příspěvek někam ztratil - asi k nějakému jinému tématu :( jeje, ta technika |
Emka (32) nováček , snažilka mírně laxní |
| • |
31.1.2007 19:37:33
Ahoj holky,
poslední příspěvek jsem objevila na konci roku 2006 - copak jste už všechny otěhotněly? Já tedy zatím ne, už 3 měsíce neberu HA (předtím 12 let ano), zatím si nic neměřím a snažím se být v pohodě - začíná to ale na mě tlačit, ačkoli jsem si myslela, že to půjde už hned 1. měsíc. A ještě jsem špekulovala, jak to zařídit, aby to byla holčička nebo kluk :) Prstíčková metoda Veroniky mě zaujala, jsem realistka a tohle je logické a důvěryhodné. Takže tento měsíc to manželovi nedám zadarmo - to bude koukat :)) Přečetla jsem mnoho příspěvků v této diskuzi a obávám se, že bych mohla mít také potíže s prolaktinem (jestli to píšu správně), ale moje gynekoložka je dobrá akorát na to, aby mi udělala přednášku, jak jsem už za zenitem a co jsem čekala - nemám chuť se s ní jít o ničem radit, abych si vyslechla - co jsem vám říkala, já jsem hlavně porodník a podle toho mám své názory... Je báječné, že se člověk může se svým problémem tady na tom fóru ukázat a není na něj sám a tak je mu hned lépe na dušičce. Takže pište pište - ať se můžem dělit :)) Emka |
Petra+Jakub(10), Mína(4) a 6tt |
| • |
16.12.2006 18:28:26
Rozhodli jsme se s manželem pro třetí mimi a protože se nějakou dobu - cca 6 měsíců po vysazení ant. nic nedělo, začala jsem být "mírně" nervózní. Vzhledem k tomu, že už máme dvě děti, by to přece měla být hračka! :-) Nicméně jsem začala shánět na netu různé rady a metody početí, až jsem narazila na tuto. Sice poslední příspěvky už jsou poněkud staršího data, nicméně stoprocentně na tutu diskuzi jistě narazí ten, kdo hledá...Proto se přidávám k těm, kterým tato metoda pomohla a to hned napoprvé! Manžel na mě koukal jak na blázna, ale i já jsem trošku pochybovala,ale mé rozpaky se rozplynuly, když mi vynechala ms a já si udělala test, na kterém byly kýžené dvě čárky. Proto chci poděkovat za tip:-)a doporučit tuto neobvyklou, ale fungující metodu těm, kteří hledají, tak jako jsem hledala já. Přeji štěstí a pevné nervy. P.
|
|
|
6.12.2006 17:33:35
Ahojte, taky mockrat dekuji za radu.Snazim se mit druhe miminko.Chlapeckovi jsou 3 roky a chci druhy ale nejak to nejde.Zkusim a pak pisnu jak jsem dopadla.
|
macek |
| • |
24.10.2006 19:18:49
Taky nevím co s tím. Švagrová bude za měsíc rodit (ani to neplánovala), kolegyně v práci taky. Vim, že se závidět nemá, ale nějak mi to nejde. Zkusím rehabilitaci - cvičení dle Mojžíšové, ale nevím, jestli jsem neměla jít spíš na psychiatrii....
|
Michaela, bez dětí (zatim) |
| • |
11.7.2006 13:29:32
Přeji hezký den,
tak myslim, že mi ta rada pomohla už mám 5 dní zpoždění, ale test se bojím ještě udělat. Sice mě pořád bolí bříško jako, že to mám dostat, ale myslim, že nic :o) Takže jestli to pomohlo: JSEM MOC RÁDA, ŽE JSEM TO ZKUSILA A VŮBEC SE ZA TO NESTYDÍM, PROTOŽE JÁ BYCH SNĚDLA I KÝBL ŽÍŽAL PRO TO, ABYCH MĚLA MIMINKO!!!!! Míša |
Misa |
| • |
30.6.2006 17:06:14
Ahoj,
tak ja jsem to taky zkusila, po milovani si hodila nozky na zed a prstiky pomohla, to vse pri plodnych dnech a dnes me pan doktor zklamal :O( zase nic. Ale bylo mi receno, ze kdyz to nejde, tak je to spis psychickeho razu, ze se na to vetsina z nas moc soustredi. Ale copak to jde se nesoustredit???!!! Pa Misa |
Dáda |
| • |
29.6.2006 10:51:46
Díky,asi to opravdu funguje :o))
|
Hany |
| • |
20.6.2006 22:44:56
To je mi moc líto........ Jen nevěš hlavu a pevné nervy.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.