Hany |
| • |
20.6.2006 22:35:10
Ahoj, já jsem pár dnů vdaná a jelikož plánujeme mimi tak jsem navštívila tyto stránky. vysadila jsem HA a mám 7 dní zpoždění test negativní a jsem smutná že vše nejde ihned jak si to člověk naplánuje. Mnoho úspěchů.
|
Kamča, syn 8 let |
| • |
17.6.2006 11:21:26
Ahoj všechny. Jsem tu dnes poprvé a chci se vůbec zeptat, zda ještě tahle diskuse funguje. Koukám na datumy a je to většinou z dřívějška.
Když to tak pročítám, jsem na tom podobně. Nyní se pokoušíme o druhé dítě a od února se nedaří. Zkouším nohy nahoře, počítat plodné a neplodné dny, vitamíny atd. Podle doktora jsem zdravá, ale je mi už těch 32 :-))Manžel byl na speriogramu a výsledek je super. Jenže pořád nic. Teď už to vypadalo nadějně, jenže po 6 dnech zpoždění se M přeci jen dostavila. Ach jo. Teď zkusím prstíčky a orgasmus. Kdyby na to člověk jen pořád nemyslel - to by možná pomohlo víc, ale jak??? |
| • |
1.6.2006 11:40:12
to je zajímavý nápad , už 2roky se snažíme s přítelem o mimi ,ale marně.Tohle zaručeně vyzkouším.
|
renata a deniska 16.6.2003 |
| • |
28.5.2006 16:08:19
taky se snažíme o další mimi,taky jsem dělala stojky atak a pak mi doktorka řekla že mám jinak zakloněnou dělohu a že musím taky lehnout na břicho a kolena pod sebe,tak uvidím jak to pujde...
|
Marge,Klárka02,Beátka07 |
|
|
26.5.2006 11:04:15
Léňo,pokud máš průchodné vejcovody a dochází u tebe k ovulaci,tak myslím,že tahle metoda by měla fakt fungovat.Dokonce jsem našla nějakou diskusi,kde psal Mudr. Radim Uzel-známý sexuolog a gynekolog,že tahle metoda je fakt účiná!
Já to teda určitě zkusím.Za to nic nedáš:-) Držím palce a přeju ti už jen samé radosti!! |
kachnakachnicka |
| • |
23.3.2006 16:58:58
Mela jsem stejnou prihodu.Partner je rozvedeny,dve deti.Navic neni prilis rodinny typ.Tedy nesisla na deti,nepitvori se atd.Trvalo mi rok ho presvedcit.Tedy velmi nenapadne .Lehounce jsem mu to podsouvala.Ted chce dite vice nez ja.Je mi 28,ale kdyz ctu tady problemy vas vsech zacnu na to makat.Mam endometriozu a dve operace cyst.
Tak doufejme! |
Anna |
| • |
13.3.2006 10:30:37
Ja myslela ze to co popisujete pristicky, se deje nebo alespon ma pri orgasmu.nekde jsem cetla ze orgasmus pomaha ceste spermiim k vajicku.
|
| • |
6.3.2006 14:33:15
Ahoj Veroniko, Tvou radu jsem vyzkoušela a ihned se zadařilo, dnes mi gynekolog oznámil, že jsem těhotná. Tak se těším na mimčo a zdravím.
|
|
15.2.2006 15:55:55
Ahoj holky.
Tak nám se první miminko povedlo hned napoprvé.To mi bylo 24 let.Narodila se nám dcera. Druhé se povedlo taky napoprvé-bylo mi 27.Potratila jsem.Třetí mimčo se nám povedlo za dva měsíce,ale zase jsem o něj přišla. Čtvrté miminko se nám povedlo počít po pěti měsících usilovného snažení,ale zase jsem potratila. No a páté prtě jsme počali zase po pěti měsících a konečně jsme se dočkali.Ve 32 letech jsem porodila zdravého syna. Nevím jakým zázrakem se nám to početí povedlo,protože ten měsíc jsme to zkoušeli jen třikrát/ 2dny před ovulací, v den ovulace a 2 dny po ní/.Taky jsem přešla z Mamavitu na Prenatal. Přeji všem snažilkám aby se dočkaly a brzy držely v náručí ten vysněný uzílek. Denissa |
sisi, tehulka |
| • |
27.1.2006 21:10:04
Velice dekuji za prstikovou metodu, diky ni se to podarilo!
mozna je lepsi poprosit partnera, ten ma prsty delsi. Dekuji moooc a doufam, ze to pomuze i ostatnim. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.