Myška |
| • |
5.1.2006 14:04:46
Ahoj holky,tím,že plánuji mimi tak jsem zabrouzdala na tyto stránky. Nevím zda jsou ještě navštěvované protože jsem našla spoustu starých odkazů ale pokud se všem snažilkám podařilo mimi tak gratuluji. Také se snažíme o druhé mimi po 11 letech a po vysazení HA jsem myslela že to půjde samo a ono nic. Teď mi čeká vyšetření z krve na hormon prolaktin (zvýšená hladina vede k neplodnosti ale dá se léčit) od vynechání HA (září) mám mepravidelnou menstruaci a to tak že 3 neděle zpoždění není žádný problém. Teď čekám na výsledky,protože spočítat plodné dny je problém pokud teda nějaké mám. Prosím napište pokud máte podobnou zkušenost,pa
|
Lenka |
| • |
2.1.2006 11:23:56
Ahoj děvčata.Před 14 dny se mi narodila po 2 IVF holčička ale za chvilku umřela a tak ted zbírám rady jak otěhotnět bez doktorů každý mě přesvědčuje že by se mohlo zadařit samo tak nevím.Máta někdo nějaké rady díky Léňa.
|
Paja, pořád nic |
| • |
14.12.2005 20:43:18
Myslím, že je blbost říkat někomu ať na to nemyslí, když chce mít mimi a nejde to, tak na to tím víc myslí.
Taky se nám nedaří, bohužel, na "fintě" s čipkem možná něco bude, každopádně za zkoušku nic nedám a možná se i potvrdí, že je to pravda... Dám vědět, držím vám všem pěsti, těhotnětě a hlavně ZDRAVÁ miminka!!!!! :) |
Slniecko |
| • |
9.12.2005 16:32:20
Veronika,
len par par slov /chystam sa ich pisat uz dost dlho/: Velmi pekne dakujem za nadej a za pomoc mne a vsetkym ostatnym terajsim aj buducim tehulkam! Vytesujeme sa z bruska od septembra /snazili sme sa od juna/ a verim ze k tomuto stastiu pomohla aj tvoja metoda, pretoze v auguste som si robila ovulacny test a aj ked sme sa "tulili" ked sme sa mali tak to este stale nevyslo a v septembri to prislo ani nevieme kedy.... Ale druha dolezita vec je podla mna ta, ze sme to uplne pustili z hlavy a povedali sme si ze zacneme nieco vaznejsie riesit ked sa nic nepodari do decembra....takze sme sa obaja uvolnili - najma ja a tot! Velka prevelka vdaka a vela radosti, ze Tvojej ratolesti :-)) |
| • |
17.11.2005 13:18:05
Ahoj, právě sem si přečetla článek jak otěhotnět... S manželem se snažíme už půl roku a pořád nic. Po přečtení této rady sem se rozhodla to také vyzkoušet a snad se zadaří... Dám vědět, jak to dopadlo... Všem držím palečky... pa Janina
|
| • |
20.10.2005 22:40:33
AhojVeroniko,
moc se mi líbil tvůj příspěvek. Jsem ráda, že si se nestyděla, sdělit nám svoji zkušenost. Možná se u toho člověk stydí,ale když to pomůže, tak asi každá z nás udělá cokoliv a výsledek stojí za to. Už přes rok se snažíme o rodinu a nic. Už jsem z toho hodně nešťastná a strácím naději. Ale tvůj článek mě zase nabil šancí, že se to snad povede. Pokud by jsi se mi mohla ozvat na e-mail uvedený nahoře budu ráda. Nebo kdokoliv, kdo má stejný problém jako já. Ráda se s někým podělím o další zkušenosti. Zdravím Šárka |
| • |
14.10.2005 17:35:50
Ta prstíková metoda vypadá byt dobrá moc děkuji hned to s přítelem zkusíme.Vladka
|
| • |
14.10.2005 17:31:27
Taky moc díky za radu.Hned dnes to s přítelem zkusíme a budeme to zkoušet co to pujde.Snažíme se o mimi už skoro 3 roky a nic.Před rokem jsem podstoupila neúspěšně IVF a začátkem příštího roku se chystám na druhé.Třeba to díky tvé rady ani nebudu muset podstupovat.Uvidíme.Samopzřejmě dám vědět jak vše dopadne.Ahoj Vladka
|
Viera |
| • |
7.10.2005 21:21:19
Ahoj Martino,
je mi 39 let a mam 17letou dceru. Asi pred 2roky jsem se rozhodla pro dalsi mimono, no dopadla jsem stejne jako ty.Sice jsem otehotnela, ale take jsem potratila...na to mi znama poradila Metodu Dr.E.Jonase, podle ktere jsem za pul roku otehotnela a ted jsem ve 7mesici a vsechno vypada normalne. Kdyz tvuj problem je jeste aktualni, tady je kontakt a drzim palce.. www.Centrum.Jonas.com s pozdravem Viera |
Miskulka |
|
|
31.8.2005 18:18:56
Ahoj holky,
nevím,jestli jsem tady správně.Ale dlouho jsme se snažili o miminko a když jsem si přečetla tuto metodu,opět nám svitla naděje,že se to snad povede.první a druhý měsíc nic,pak jsem se na to totálně"vykvákla",dostala jsem od manžela slíbenou zahraniční dovču,že pojedem s malým( jen já a prcek-6let)k moři a já si po vyčerpání po snaženíčku řekla,že si užiju prázdnin a přestanu myslet na to, kdy"to"dostanu,kdy je ovulace...apod. Najednou koukám,MS nějak nedošla,byla jsem z toho v šoku,když jsem si udělala testík a byly tam dvě čárky!!!Nechtěla jsem tomu věřit a ani teď tomu nevěřím-i když jsme v 11.týdnu! Tak vzhůru do toho a krásně kulatá bříška!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.