| • |
12.7.2005 21:02:09
Ahoj Barčo, plánuju napsat nějaký podrobnější popis mého výzkumu :-))), koukala jsem, že jsem to napsala před těma 2 lety docela stručně, nevěděla jsem, že to fakt tak funguje :-) Tak ti překopíruju kousek z plánovaného článku :-) Takže:
Čípek je taková boulička veliká jako hrozen vína nebo možná švestka :-) umístěná vzadu v pochvě, na stěně blíž k zádům. Možná by se vám při hledání mohlo zdát, že jste už jste na konci a že čípek nemáte, ale máme ho každá, takže ještě kousek dál a najdete ho :-) V tom čípku – hrbolku – švestce je dírka, cíl cesty spermií. Problém je v tom, že pochva jako elastický orgán, je i po milování víceméně stažená a svojí stěnou uzavírá dírku v čípku. Představte si, že si přitisknete dlaň na našpulené rty, potopíte se do vody a snažíte se napít. Moc to nejde :-))) Když dáte dlaň pryč, napít se je snadné i kdybyste nechtěly, kapka vody se do pusy dostane. Stejně tak je to i s čípkem (v našem příkladě našpulené rty), stěnou pochvy (dlaň) a spermatem (voda). Potřebujeme tedy, aby se sperma = ta loužička :-), dostalo k dírce v čípku. Proto oddalujeme stěnu pochvy od čípku a tím umožníme spermatu dostat se k dírce v čípku a dovnitř do dělohy a dál... Snad se mi to lépe povedlo popsat, jestě na tom budu pracovat, pokud mě manžel pustí k PC :-) Jinak otěhotnět hned první měsíc asi není zase taková utopie, někomu se to povede, ani nechce :-) Držím palečky, abys nemusela dlouho čekat, ale i kdyby, tak jednou se to s největší pravděpodobností povede :-)) Jo a papej kyselinu listovou - jde kopit v lékárně. Někde jsem četla, že připravuje děložní sliznici na uhnízdění vajíčka a rozdíl když ji bereš a ne je značný - když ji bereš, je děložní sliznice měkkoučká a pohodlná jako bys usadila zárodek do křesílka v obýváku a když ne, tak jako by seděl v předsíni na dřevěné lavici :-) Vtipný :-) Jo a gratuluju k manželovi - 3x denně je dost dobrý :-)) Veronika |
Baru |
| • |
12.7.2005 15:29:32
Ahoj Verunko, je skvělý, že na tyto stránky píšeš i po dvou letech. Jen jsem se chtěla zeptat, co myslíš tim "namočením" čípku do loužičky? Možná to je hloupá otázka, ale já bych si chtěla být jistá, že jsem to dělala správně. Je to první měsíc co neberu HA, a s manželem jsme se snažili opravdu poctivě, někdy to bylo i 3x denně, doufám, že jsme ty jeho spermie moc nezavařili :-) Miminko bych moc chtěla, ale první měsíc je to asi nereálný viď? děkuji za odpověď a ať se Tobě i Tvým "cvrčkům" daří.
Bára |
| • |
11.7.2005 17:37:20
Moc děkuju za pochvalu, hrozně mě to dojímá :-) Ad hlasování - zkusím něco vymyslet, určitě to je super nápad :-D Díky moc, přeju hezké a bezproblémové těhotenství a zdravé krásné miminko :-)))
Veronika |
Veronika |
| • |
11.7.2005 17:20:08
Klikni na ten odkaz nahoře jak je modře "ještě jedna možnost jak otěhotnět" nebo sem: http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=3050 Papa
|
| • |
4.7.2005 9:34:25
Ahoj :-)Metoda je účinná jen, když máš plodné dny, protože jindy než v plodné dny nejde otěhotnět.. Jde tam v podstatě jen o to, že se ti spermie nezastaví v pochvě resp. nebudou mít tolik práce, ale pokračují díky "prstíčkové pomoci" dál děložním čípkem do dělohy a vejcovodu, kam patří :-) Škoda, že je tak složité určit, kdy jsou plodné dny... Držím palečky a přeju hodně štěstí. Veronika
|
| • |
3.7.2005 16:49:38
Ahoj co je to prstíčkova metoda.děkuji moc.pa.
|
Makyna,snažilka |
| • |
30.6.2005 18:51:07
Moc děkuji za typ. Tohle by mě určitě nenapadlo ale zní to celkem logicky. A jak jsi na tu metodu přišla? Já jsem brala 6 let HA a takhle to dopadlo. Už se snažíme půl roku a člověk pak začíná mít strach, jestli zrovna my dva nejsme jeden z těch mnoha neplodných párů. Je hrozný co se dnes děje. Jak říká moje maminka:,,Dřív stačilo, aby vedle mě taťka zaklepal trenkama..." :o)
|
Šárka |
| • |
22.6.2005 20:33:09
Ahoj, já si nakoupila ovulační testy, ale podle nich jsem ovulaci vůbec neměla. Takže jsem zároveň s testy zkoušela i zkoumání hlenu, což mi přišlo daleko spolehlivější. Ale kdy jsem otěhotněla (samozřejmě při praktikování Veroničiny metody), jestli při plodných či neplodných dnech, nedokážu říct, s manželem jsme se milovali každý 2. den.
|
PEPPI |
|
|
21.6.2005 7:34:54
Veroniko,mohla bys mi,prosím,napsat,jestli mají nebo nemají na Tvou metodu vliv plodné či neplodné dny?Jestli to vychází,i když to není zrovna v pl.dnech?Ptám se asi hloupě,ale potřebovala bych poradit.Děkuji moc!
|
PEPPI |
|
|
14.6.2005 9:18:48
Všechno to je moc hezké,ale mám problém v tom,že-když chci tulení sáhnout dovnitř a vykonávat Tvou metodu,tak"ta potvora pochva"se rozevře a naplní vzduchem.Tak tím pádem nedosáhnu vůbec na nic(asi se chce zas tulit,potvůrka)a je po snažení.Máte s tím někdo zkušenosti a poradíte mi?Děkuji mooooc!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.