PEPPI |
|
|
14.6.2005 9:11:25
Ahoj Jířo,moc Ti gratuluji k bříšku!Samozřejmě jsem to dostala,že..No nic,další pokusy budou následovat.S tím svým 6-ti letým capartem jsem otěhotněla poslední den MS,takže taky mimo chápání a taky jsem už byla na nervy,že to nejde tak rychle.Tento měsíc se na to ale vrhnem,až bude peří lítat,to si piš!Manžel to nedal najevo,ale cítila jsem,že je mu to líto,že se trápím-že to zase nevyšlo.Mám takový pocit sama před sebou,že jsem zklamala.Blbej,ale je tu.
Tobě držím palečky a všem holkám,ať se to povede a bude tady spousta nádherných kulatých bříšek a miminek.Pa. |
|
|
10.6.2005 16:18:48
Kájo, to máš těžké. Můj muž před 10ti lety, když viděl dítě, tak se ptal, kde se to dá vypnout a kde to má manuál. Dneska dcerku miluje a je úžasnej táta. Tak pokud máš čas, dej mu volnost a pomalu ho na to připravuj.
|
|
|
8.6.2005 18:52:07
ahoj florinko
třeba jsi otěhotn.víš kdy jsi ovulovala?Pokud na konci cyklu tak může být moc brzy.Já otěhot.až 23.den ač mám 28 denní cyklus.Takže testy byly pozotivní až skoro 14 dní po vynechání tj. 14 dní po oplodnění.Teplota je hezká ne? |
PEPPI |
|
|
8.6.2005 18:31:39
Ještě radši nejásám,ale pokusila jsem se o Tvoji metodu(a připojila k tomu vlastní orgasmus a nejlépe rovnou dva-bez mužíčka,jak tady některá kočka píše,že se pak ty potvůrky dostanou rychleji přes čípeku do dělohy)a zatím čekám..Mám s MS skluz a je mi divně..Snad to vyšlo a kdyby ano,jsem na nejšťastnější(spolu s jinými)mamina na zeměkouli.Kdyby ne,tak další pokusy budou následovat.Děkuji mooc a přeji všem hezké tuleníčko a prstíky v pohotovosti.
|
PEPPI |
|
|
8.6.2005 16:04:25
Ahoj Štěpko,píšu sice po"zenitu",ale přišla jsem na tyto stránky až teď.Jak jsi na tom?Už máte nějaké mimi,nebo jsi stále snažilka?Jestli nechceš,ani nepiš,jen jsem se ozvala a jsem ráda(vlastně bych byla radši,kdybychom takové problémy neměly)že jsou holky,se kterýma se člověk může podělit o zkušenosti a rady..
|
PEPPI |
|
|
8.6.2005 16:00:10
Holky,potřebovala bych pomoc.Nevíte některá,jak se chová čípek v počátečním stádiu těhotenství?U mě to bylo vždycky tak,že v období ovulace se otevřel,pak zavřel,před MS zase otevřel a zůstal tak v i období MS,pak zavřel až do doby ovulace.Teď jsem měla mít MS 6.6.,nedostavila se..V pátek byl ještě čípek otevřený,najednou se zavřel a dost.Dnes je středa(2.den)po termínu,čípek se od soboty zavřel a nic.Myslíte,že by to mohlo být těhu?Moc si to přejeme,ale nechci se unáhlit.Příznaky:BT se pohybuje od pátku 37,1-37,7C,je mi zle,ve vydýchaných místnostech na omdlení,jednu chvíli nemám na nic chuť a tu další bych zblajzla snad všechno(následně samozřejmě WC),pálí mě prsa,v bříšku mám pocit,jako by mi tam něco vadilo..JIndy před MS mě sice prsa bolela a byla taky nateklá,ale nepálila jako teď,v bříšku jsem měla křeče.Teď jen pocit"tupý",nevím,jak to nazvat..Test jsem si dělala(i když jsem si nadávala,že 1.den po vynechání je strašně brzo)včera odpoledne a byl negativní:-((.Samozřejmě jsem to obrečela,ale manželovi ani muk..nechci,aby se těšil zbytečně..Myslíte,že je možné,že jsem těhulka,i když je testnegativní?A jak je to s tím čípkem?Můžete mi poradit?Děkuji moc!!
|
Pudicitia |
|
|
31.5.2005 16:25:47
Povedlo, ale teď chci ještě jedno což by bylo sice dohromady v pořadí už čtvrté, ale pro mě teprve druhý porod a to je dost problém. Nejsou peníze a není vůle. Partner by do toho šel, kdybychom měli jistotu, že to konečně bude holka, ale takovou jistotu asi mít nikdy nebudeme. Já začínám být hysterická, protože nechci mít další dítě až za pět - šest let. Nechci mít dva de facto jedináčky a trávit na mateřský půlku života. Můj partner říká někdy a to je pro mě jako "nikdy". A dost možná to vlastně "nikdy" znamená. No myslím na Tebe a Ty mi taky drž palce.
|
Kaja |
| • |
31.5.2005 12:37:34
Ahoj Slim,
diky za Tvuj nazor. A Tobe se to povedlo ho presvedcit? |
Pudicitia |
|
|
31.5.2005 11:51:28
Kájo, byla jsem v podobné situaci. Zkus si s ním vážně promluvit o tom, jak strašně moc je to pro Tebe důležité. Pokud si utřídíš argumenty předem a při rozhovoru zachováš chladnou hlavu, bude to lepší, než když se u toho rozpláčeš. Přeju Ti, aby to pochopil.
|
Kaja |
| • |
31.5.2005 9:27:23
Mila Miso,
mozna mas v necem pravdu. Ja myslim, ze tech faktoru je asi nekolik. Prvni je jiz spatna zkusenost ve vztahu - prosel si neprijemnym rozvodem, bojem o deti, respektive o stridavou peci atd...a tak je to tak trochu mozna neduvera v to, ze vztah muze vydrzet. Byt paradoxne spolu zijeme bez nejakeho zasadniho mracku tolik let, vzajemne se milujeme, s jeho detmi mam naprosto skvely vztah - ono by to snad ani jinak neslo, travime spolu v podstate polovinu roku a me se zda, ze ke me deti tihnou stale vice a vice. Dalsim faktorem je mozna tak trochu pohodlnost. On je tenhle zivotni styl zda se pro nej prijemny, polovinu mesice travi se mnou a s detmi a druhou polovinu jen se mnou a v zasade oboji je skvele a ja mam dojem, ze se obava, ze by miminko tuto idylku "narusilo". Take mam dojem, ze se tak trochu obava reakce svych deti, jak by prijali noveho sourozence a tak trochu mozna i reakce sve byvale zeny, ktera se vmesuje velice casto i zalezitosti, ktere se ji netykaji, ale proste to dela. Ale jsou to skutecne jen moje domnenky, ktere si ani netroufam pred nim vyslovit. Diy Miso a mej se pekne! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.