| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 340] Příspěvky 341350 z 898 [Dalších 548 >>]
Veronika - autorka
  • 
24.5.2005 21:06:28
Po dlouhé době jsem se dostala k diskuzi k mému článku a je to fakt dojmné si přečíst, že Vám to vyšlo :-) Přeju krásné a bezproblémové těhotenství a snažilkám držím prstíky :-), aby to vyšlo :-)

Veronika
Pája
  • 
18.5.2005 18:19:01
Chtěla bych poděkovat za radu p.Veronice!Je to určitě úžasná metoda,jak dosáhnout toho,aby vytoužené miminko konečně přišlo.Mám ale problém.Vyzoušela jsem to,ale asi špatně.Vždy,když jsem zkusila po"tom"dosáhnout na čípek a prstíky ho donutit,aby"nasál"(a přitom mám leccos nacvičené..),pochva mi nasála vzduch-udělala se taková vzduchová bublina a já už na čípek nedosáhla,byl hluboko.Co s tím?Poradíte mi?Je lepší si sednout(asi ne),nebo..?S manželem toužíme po společném miminku a nedaří se.Poradíte mi?Děkuji a všem snažilkám a čekatelkám držím palečky.Pája
Šárka
  • 
10.5.2005 21:11:42
Ahoj Katko, ten hrbolek tam je pořád, musíš jenom víc pátrat. Mně se dařilo ho nahmatat jedině ve dřepu.
5.5.2005 11:01:19
Ahoj všichni.
Je mi 37 a mám 3 děti(16,15,12)z prv.manželství.Nikdy jsem neměla problém s otěhotněním (spíš naopak - musela jsem i na několik mini..). Teď jsme se s přítelem snažili o miminko 3 měsíce a nic. Nevěděla jsem, jak si to vysvětlit a čas v mém věku běží min.2x tak rychle. Zkusila jsem tedy hledat rady na netu a našla jsem "prstíčkovou metodu". Nevím proč, ale oslovila mě natolik, že jsme se jí jali hned (před 2 týdny) vyzkoušet. Dnes mi babytest ukázal vytoužené 2 čárky! Vážně to funguje! Zkrátka je potřeba těm háďátkům, ktěrá nemohou najít tu správnou cestičku, podat pomocnou ruku - nebo prstíček. Děkuji Veronice. Zasloužila by Nobelovku, protože má "na svědomí" spoustu krásných miminek. Budu tedy teď čekat na to svoje. Hodně štěstí snažilkám, těhulkám i maminkám.
Míša

P.S. Verunko, zkus udělat nějakou hlasovací statistiku, kolik maminek přišlo na svět tvou metodou.
5.5.2005 10:58:15
Ahoj všichni.
Je mi 37 a mám 3 děti(16,15,12)z prv.manželství.Nikdy jsem neměla problém s otěhotněním (spíš naopak - musela jsem i na několik mini..). Teď jsme se s přítelem snažili o miminko 3 měsíce a nic. Nevěděla jsem, jak si to vysvětlit a čas v mém věku běží min.2x tak rychle. Zkusila jsem tedy hledat rady na netu a našla jsem "prstíčkovou metodu". Nevím proč, ale oslovila mě natolik, že jsme se jí jali hned (před 2 týdny) vyzkoušet. Dnes mi babytest ukázal vytoužené 2 čárky! Vážně to funguje! Zkrátka je potřeba těm háďátkům, ktěrá nemohou najít tu správnou cestičku, podat pomocnou ruku - nebo prstíček. Děkuji Veronice. Zasloužila by Nobelovku, protože má "na svědomí" spoustu krásných miminek. Budu tedy teď čekat na to svoje. Hodně štěstí snažilkám, těhulkám i maminkám.
Míša

P.S. Verunko, zkus udělat nějakou hlasovací statistiku, kolik maminek přišlo na svět tvou metodou.
Helena, 31
  • 
2.5.2005 12:30:16
Ahoj Mirulinko, mela bych pro Tebe jednu HLAVNI radu - NEMYSLI NA TO!!!! Jinak skvelych rad v prubehu tehle diskuse najdes tolik, ze Ti z nich pujde hlava kolem. Pokud jde o ty spravne dny, vetsinou se uvadi mezi 10. a 18. dnem cyklu, pocitano od prvniho dne menstruace. Pokud mas cyklus pravidelny, tak nejlepsi je udajne 14. den, ale je to hrozne individualni. Pokud jste to zatim jeste nezkouseli, tak zatim zapomen na to, ze by to neslo samo, zvyste "laskovou" frekvenci v uvedenem obdobi a HLAVNE SI TO HEZKY UZIVEJTE. Pak to prijde samo.
Preju hodne uspechu,
Helena
Jana, zatím bez mimi
  • 
2.5.2005 12:12:23
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jak nejlépe na to, když mám podle paní doktorky dělohu hodně vepředu.
Zkoušet prstíčkovou metodu s podložením zadečku, nebo naopak strčit nohy pod sebe a zadeček spíše vystrčit?
Díky za odpověď a všem snažilkám přeji brzké zdravé miminko :)
Jana
25.4.2005 11:00:31
Ahojky holky, pristi mesic se budeme poprve pokouset o miminko a chtela bych od vas poradit co a jak mam udelat pro uspesny prvni pokus. Menstruace trva 5 dni a chtela bych se zeptat jak poznam plodne dny. Dakuji za odpoved
Miri bez mimi
  • 
25.4.2005 10:34:11
Ahojky Veroniko, chtela jsem se zeptat co vsechno uz jsi vyzkousela pro to aby jsi otehotnela. Tento mesic se s manzelem pokusime poprve o miminko. Tak bych chtela slyset par rad. Diky
Kaja
  • 
18.4.2005 11:16:44
ahoj Veroniko,
četla jsem tvé příspěvky, taky mi ta prstíková metoda není uplně jasná ale taky to tento měsíc vyzkoušíme. A co ty jak si dopodla u doktorky, nebo už se vám to povedlo?
[<<Předchozích 340] Příspěvky 341350 z 898 [Dalších 548 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.