Katka 27let |
| • |
16.4.2005 10:56:32
ahoj Veroniko,
nahodou jsem narazila na tyto stránky a vidím že nejsem sama kdo má stresy z toho že to nejde otěhotnět. Tvá metoda je zajímavá, určitě to zkusíme, další šance jak na ty potvůrky vyzrát. Jen by mě zajímalo jestli ten hrbolek jak popisuješ je patrný jen v době ovulace nebo je tam pořád, já žádný nenahmatala, nebo to může být krátkým prostředníkem, že by se tam nedostal. Děkuji za odpověď. A všem přeju hodně štěstí. |
Karli |
| • |
16.4.2005 10:46:11
Ahoj Veroniko,
taky se snažíme o mimi a již 8 měsíců se nedaří. Tvoji metodu určitě vyzkoušíme. Jen by mě zajímalo, ten hrbolek jak popisuješ tam je patrný v době ovulace nebo pořád, nějak jsem ho nenašla.Díky za upřesnění. A všem těhulkám i snažilkám přeju hodně štěstí. K. |
| • |
15.4.2005 15:20:29
ahoj Katka,
taky se snažím o mimi, narazila jsem na radu Veroniky a tvoji odpověď, zajímalo by mě, jestli už se zadařilo. Je to už přes rok tak nevím jestli sem ještě píšeš. ahoj k. |
Dáda 28 |
| • |
14.4.2005 9:48:09
Mila Veroniko,
vzdycky jsem si rikala jak jsou ty snazilky mirne hystericke, ale sesel se cas s casem a ja jsem na tom uplne stjne ba dokonce jeste hur bych rekla ( aspon co se psychiky tyce). S pritelem se snazim uz cca pres rok a porad nic, uz jsem byla i u lekare ten zjistil ze zadny fyzicky problem neni, byla jsem na pruchodnosti vejcovodu, taky v pohode, ovulacni testy prokazaly ovulaci a presto nic. Muj pritel ma synka z prvniho vztahu a tak je mirne slozitejsi ho presvedcit ze by bylo fajn nechat si udelat spermiogram. Jeho predstava je ze za vsim z velke casti vezi moje psychika. asi ma i mozna pravdu ale. No nic mene uz asi i on se zacina tesit na miminko, ktere by melo byt holcicka podle nej a zacina i sam navozovat tema hovoru miminko snazeni :o) jsem rada , je to ten typ chlapa ktery si potrebuje cas aby zjistil ze to co ja chci uz delsi dobu on chce taky a hlavne ze je to jeho napad. no chlap jako kazdy asi. Uz jsem se smirila s tim ze asi tak v rijnu v listopadu rozjedeme omele oplodneni. No ale po precteni tveho clanku, mi svitla nadeje, a o to vic, ze v reakcich na tvuj clanek je dost pozitivnich tehulek :o). Takze jsem se vydala smer lekarna nakoupila jsem ovulacni testy, kyselinu listovou a byla mi doporucena materna ( no pekny pruvan do penezenky :o) ) a vcera byl den D hodina H a zkusila jsem tvoji metodu. jen mi nebylo jasne jestli jsme to udelali spravne. Je ja se cervenam jak bazen, no ale prubeh stejny jako vzdy vse dovnitr a pak podlozit a co se dostalo ven sup s tim zpatky, nevim jestli to vyjde nebo ne ale kazdopadne se ve me probudil kus optimisty ( po dlouhe dobe). Jeste jednou diky diky za tvou radu, a i kdyby nevysla tak vim ze jinym vysla a budu to zkouset dal :o) mej se moc hezky. D |
Helena, 31 |
| • |
13.4.2005 15:59:29
Ahoj devcata,
tak si procitam ty vase zpravicky, prestoze to obvykle moc na takovyhle forech nedelam, vzdycky mi to pripadalo jako ztrata casu. No, tak ted mi to uz tak neprijde. Dozvedela jsem se tu spoustu zajimavych informaci a navic to docela hodne pomuze i na psychiku, kdyz clovek vi, ze v tom neni sam. My se snazime uz skoro rok, pravda ne nijak intezivne (kazdy den to tedy opravdu nedavame :-)) a zatim porad nic. Nejhorsi na tom je, ze vsechny kamaradky a pribuzne v okoli v mem veku otehotnely vice mene bez sebemensich problemu, takze jim to sice moc preju, ale zaroven jsem z toho trosku down ... Rada bych vzkazala obema Martinkam, ale i dalsim, ze jim ta ocekavana miminka moc preju a drzim palecky, aby vsechno bylo OK a do budoucna z nich mely jenom samou radost. A taky, at ty dalsi uz jdou samy. |
| • |
10.4.2005 8:54:08
co si budem povídat....to tak kolem všichni chodí a říkají..nemysli na to, nemysli na to...a člověk chodí už pomalu nemyslí na nic jiného jak na to nemyslet...
|
Veronika 20let |
| • |
12.3.2005 18:21:28
Máš pravdu nemáme kam spěchat ale vdávala jsem se v 18 a za účelem že ani jeden z nás netouží po kariéře ale po rodinném zázemí a neboť chceme mít min 3 deti a chceme je v rozmezí 3let stihnout do té třicítky. neboť pak už začínají být ty děti hodně vzdáleny rodičům tak né že máme na čase ale snažit se už můžem. ale člověka znepokojuje to že v období plodných dnů trávíme hodně času v posteli a furt nic. momentálně je mi na blití, bolí v podbříšku, bolí mě bradavky mám větší břicho a už dva měsíce mám hrozně divnou menstruaci ale mám ji :O( a testy jsou negativní tak v pondělí jdu k doktorce tak uvidim co mi řekne. právě že tady na vesnici jezdí všichni s kočárkama a všechny kamarádky měli mimi na poprvé tak to člověka dost rozčiluje a žene k slzám. no uvidim co řekne doktorka. když to bude pozitivní tak to tady hned oznámím!!!!
pa a díky za odpověď |
Ella |
| • |
12.3.2005 16:57:39
Veroniko, když si dřepneš a sáhneš dovnitř, tak bys měla čípek nahmatat, ono se to tím dřepem zkrátí. Já to nevím jistě, ale je možné, že i nám se tato metoda osvědčila.
Tobě je 20 a už rok se snažíte? Myslím, že rok neúspěšného snažení je už indikace k návštěvě dr. Ale vy snad nemáte kam spěchat ... |
| • |
12.3.2005 16:43:55
už se snažíme rok a furt nic. tak hned příští plodné dny budu zkoušet prstíkovou metodu ale je mi to dost nejasné!!! přečetla jsem všechny příspěvky a dočetla jsem se že pochva je hluboká 8-10cm a tam na konci je snad ten čípek a za ním děloha? no ale nechápu proč si tam mám strkat ty prsty a strkat sperma dovnitř když moje prsty jsou mnohem kratší než je normální déka penisu a ten přece to sperma vystříkne dovnitř do dělohy za ten čípek ne? i když to nechápu tak určitě vyzkouším když už je tu takových úspěšných těhulek.ale budete hodný když mi někdo odpovíte!!!
papa veronika |
Ivana bezdětná 37 let |
| • |
8.3.2005 13:58:01
Po roce a půl marného snažení, jsem už začala studovat řízenou reprodukci a pomalu se smiřovat s tím,že budeme muset jít s manželem na umělé oplodnění a nebo možná vzhledem k věku už se nám to ani nepodaří. Hned první měsíc po přečtení článku "Ješte jedna možnost jak otěhotnět" jsem to vyzkoušela a dnes jsem zjistila po provedení testu ,že jsem těhotná. Je to neuvěřitelné, ale opravdu na první pokus.
Připojuji se s díky. Veroniko,myslím že jsi udělala už hodně lidí šťastnými a máš na svědomí hodně krásných miminek :OD. Díky!!! Přeji vám všem hodně úspěchů ve snažení a přeji všem aby mohly prožít ten krásný pocit! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.